2777
2789
عنوان

غلط کردم -_-

674 بازدید | 36 پست

عاغا من غلط کردم

تو تاپیک قبلی گفتم میخام نینی دار بشم نگفتم که دارم نینی دار میشم

کلا منظورم این بود نی نی خییییلی دوس دارم دلمم میخاد ی نینی داشته باشم باهاش بازی کنم و اینا

حالا هی نیاید یچی بگید

من فقد منظورم از روی احساس بود ک دلم نینی میخاد و میخام باهاش بازی کنم حوصلم سر نره وگرنه در اون حدم خنگ نیستم بخام تو این سن نینی بیارم فقد نینیارو دوست دارم همین -_-

اگرم کسی چیزی بهت گفته مطمعن باش از سر داسوزیه

اینجا اینقد خانوما از زندگی کشیدن که حد نداره

پس واقعا مواظب خودت باش 😍😘😗

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶

من 17 سالم بود بار دار شدم الان دخترم 14 سالشه مثل دوتا دوست هستیم هر جا میریممیگن خواهرید😂😂

اوایل فکر میکردم خیلی زود بار دار شدم .درست سخت بود ولی گذشت  

قربان وفای سگ ♥️
ازدواج کن به موقعش  نی نی هم میاد  فعلا با نی نی های بقیه خودتو سرگرم کن

اره با ایجیم سرگرم میشم خیلی ولی من کلا واصلا منظورم این نبود که دارم نینی دار میشم فقد نینی دوس دارم همین

وقتی تونستین در آینده این حرفو ب بچه های خودتون تو این سن بزنید  بعد بیاید از استارتر حمایت کن ...

تازه دارم تاپیک قبلیشو میخونم 

فک کردم متاهله مث خودمون

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
من 17 سالم بود بار دار شدم الان دخترم 14 سالشه مثل دوتا دوست هستیم هر جا میریممیگن خواهرید😂😂 اوای ...

مامان منم ۱۷ سالگی داداشمو زایید ۲۰ سالگی منو😂🤦🏻‍♀️

هر جا ام میریم میگن بت نمیخوره اینارو داشته باشی😂🤦🏻‍♀️