2777
2789
عنوان

از مادر شوهرم مریض شدم

700 بازدید | 36 پست

ده ساله ازدواج کردم توی این ده سال خون جگر خوردم.نمیرم خونش میگه گناه اینکه نمیایید بر گردنتون میریم خونش دقمون میده میگه نشین دست به کمر اصلا حق نداری بشینی باید مراقب بچه باشی به هیچییی دست نزنه.ازشون بخاطر مسایل مختلف بیماری قلبی گرفتم از دیروز که زنگ زده دعوا کرد که چرا فقط یکی دوبار خواهرشوهرت رو میگی بیاو اصرار نمیکنی در صورتی که خواهرشوهرام اونقدر بی ادبن که برا عید دیدنی نمیان و دعوت میخوان از دیروز سینه درد شدید گرفتم و تمام مفاصلم درد میکنه و تق تق صدا میده.آخه من هرچی تلاش میکنم که آه مادرشوهر دنبالم نباشه بی فایده است و باز نفرین میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین الکی باشه نمیگیره که 😒

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم تپش قلب گرفتم

اینو بدون از دعای گربه کور بارون نمیاد (نفرین ناحق نمیگیره)

فقط ریلکس باشه محل به هیچکس نده زندگی خودتو بکن تا جونشون دربیاد

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

من چند بار دست شوهرم بند بود جواب تلفنشدن رو دادم دعوا کردن گفتن دیگه زنگ به همسرم نمیزنن چون زنش جواب میده.من از ترس اینکه بی احترامی نشه جواب میدادم.

ببین دختر خوب وقتی میدونی حرفش منطقی نیست پس یه گوشتو در کن یه گوشتو دروازه بزار هرچقدر می خواد نق بزنه،نفرین کنه چون سلامتی ات مهمترین مسئله ست اما اگه میبینی حرفی که میزنه به حقه بگو بله حق با شماست و تمام. اینهمه بزرگ نکن همه چیزو برا خودت سلامتی و خودتو در اولویت بزار ماهی یکی دو بار برو گلگی کرد بگو شرمنده فرصت نبود چشم بیشتر سر میزنیم بعد برو تا ماه بعد

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

توام عین خودش رفتارکنننن 

.. نفرین میکنه؟ بانفرین جوابشو بده.. فحش داد فحش بده.. صداشوبردبالا توام صداتوببربالا.. اصلاهم به این فکرنکن ک مادرشوهرته. هرکی میخاد باشه، واسه خودشه😐😏فقط نذار کسی حرف زور بهت بزنه وباعث بشه روانت مختل بشه.. من همین چندروزپش پدرشوهرم بهم گفت چرا یه سر به خواهرم نزدید ازتون گلایه داره گفته نیومدن عیددیدنی... 

منم جوری جوابش دادم ک هفت رنگ عوض کرد..

الان عوضش حساب کار دستش میاددفعه بعد کاری بامن نداشته باشه! توام یادبگیرازخودت با زبان مبارکت دفاع کن

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤