به نظرتون مردا کنار زنای خیلی جوان تر و قدبلند تر از خودشون جذاب تر دیده میشن ؟ یه جایی نوشته بود اینا برای جذاب به نظر رسیدن خودشون با دخترایی ازدواج میکنن که از خودشون بیست سال یا بیشتر جوان ترن و نسبت به خودشون بلند ترن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای من حس کردم واقعا جذاب تر دیده میشن نمیدونم چرا مث رزی و جیسون همین تام و نیکول به نظرم جذابترن نسبت به زوجای همسطح ولی واسه هالیوود نه تو زندگی عادی
نمیدونم از کجا امار اوردی ولی اطراف من خیلی از مردا شاید نصفشون زیر ۱۷۰
خب فکر کنم یه چیز نسبیه. نمیشه گفت کی قدبلنده کی کوتاه و همهچیز به نسبتها برمیگرده. مثلا نصف آقایون اطراف شما از نظر من یا نسبت به من قد کوتاهن. در عین حال که ممکنه بسیار جذاب و خوش قد و هیکل باشن.
مثلا میگن دم پسرمرده گرم ببین چی بوده که دختر جوون زنش شده
😂😂😂😂😂😂😂اره شاید منم تو هالیوود زوجای زن کوتاه تر یا همسنو دوست ندارم زوجایی که زنه خیلی کوچیکتره و بلندتره مث امبرهردو جانی دپو جذاب تر میدونم ولی تو زندگی معمولی مردا گووووووووه میخورن و اصلا هم جذاب نیستش