2777
2789
عنوان

قدبلند نباش نادان 😛

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ کدوم مطلبو نگرفتین  راجب سن به تنهایی و قد به تنهایی حرف نزده  شما باید بگین پیر مر ...

نه

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

نمیدونم از کجا امار اوردی ولی اطراف من خیلی از مردا شاید نصفشون زیر ۱۷۰ 

امار رو از عقل و فکر  خودم دراوردم    

خو نصف مردای اطرافت کوتاهن دیگه قربون شکلت    

من همون shirin.shirina ی سال 91 ام . کاربریم رو ترکوندن  
نچ

وای من حس کردم واقعا جذاب تر دیده میشن نمیدونم چرا مث رزی و جیسون همین تام و نیکول  به نظرم جذابترن نسبت به زوجای همسطح ولی واسه هالیوود نه تو زندگی عادی 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
وای من حس کردم واقعا جذاب تر دیده میشن نمیدونم چرا مث رزی و جیسون همین تام و نیکول  به نظرم جذا ...

مثلا میگن دم پیرمرده گرم ببین چی بوده که دختر جوون زنش شده  

من همون shirin.shirina ی سال 91 ام . کاربریم رو ترکوندن  

قد کوتاه مثل تام کروز باشه،

از صدتا جوون دیلاق بیشتر می ترزه...

به نظرم این یه کلیشه خیلی قدیمیه که توی جوامع جا افتاده که مرد حتما باید از زنش بلند تر باشه،

ولی تفاوت سنی رو به خاطر تفاوت سطح فکری شخصلا نمیپسندم، لارم نظر شخصیه

نمیدونم از کجا امار اوردی ولی اطراف من خیلی از مردا شاید نصفشون زیر ۱۷۰ 

خب فکر کنم یه چیز نسبیه. نمی‌شه گفت کی قدبلنده کی کوتاه و همه‌چیز به نسبت‌ها برمی‌گرده. مثلا نصف آقایون اطراف شما از نظر من یا نسبت به من قد کوتاهن. در عین حال که ممکنه بسیار جذاب و خوش قد و هیکل باشن.

💙صدا کن مرا... 
مثلا میگن دم پسرمرده گرم ببین چی بوده که دختر جوون زنش شده    

😂😂😂😂😂😂😂اره شاید منم تو هالیوود زوجای زن کوتاه تر یا همسنو دوست ندارم  زوجایی که زنه خیلی کوچیکتره و بلندتره مث امبرهردو جانی دپو جذاب تر میدونم  ولی تو زندگی معمولی مردا گووووووووه میخورن و اصلا هم جذاب نیستش

میشه برام دعا کنین😍😍😍