2777
2789
عنوان

معتقدين به فال بيان

476 بازدید | 46 پست

امروز تو يه تاپيكي خوندم يكي از كاربرا تو نت يه فال أبجد پيدا كرده گرفته،ميگفت خيلي راست بوده و لينكشم گذاشته بود،بعضي كاربرا رفته بودن گرفته بودن و ميگفتن خيلي راست بوده،منم از كنجكاوي رفتم گرفتم،يه سري مشخصات و شرايط زندگيمو درست گفته بود ولي آخراش چيزاي خوبي نبود مثلا گفته بود چون بچه ي همزاد رو كشتي اونا نميذارن بچه هات بمونن ،زياد بچه دار ميشي و برخي در شكم و برخي در دنيا از بين ميرن،از ظهر تا حالا انقد حالم گرفته هست و غصه دار شدم كه حد نداره،در ضمن من قبلا سابقه ي مرده زايي داشتم به خاطر همين فكر كردم درست گفته،ولي اينكه گفت برخي در دنيا از بين ميرن يعتي چي؟دارم ميميرم ،همش ميترسم برا بچم اتفاقي بيفته،شما تجربه اي دارين از اين فالها؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ک اونطوری نباشه برات

لینکش میدی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

فقط خدا از غیب خبر داره و اعتقاد به فال و ... شرک به علم و تنها داننده بودن خداست. فالگیرها با کمک اجنه اخباری کم و کوتاه به دست میارن که بیشترش اشتباهه. امیدت به خدا باشه و فقط با دل پاک اونو صدا بزن

اخر لینکش میدی یانه 🙄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤