2777
2789

یه مدت از رنگ کردن موهام می گذره از ته رنگ موهام راضی ام اما یه مقدار زرد شده میخام خشگل و براق بشه و از بدرنگی دربیاد. دو تا رنگ بلوند دودی تیره 6.1 و یخی اسموکی 12.2 از دوستم گرفتم قاطی شامپو کنم بزنم به موهام. به نظرتون بآ چه نسبتی قاطی کنم یه چیز ملایم دربیاد؟ ؟

اولا قاطی شامپو نکن بد اکسیدان باید مخلوط کنی که داخل حمام میزنی و یک ربع ۲۰دقیقه باشه بعد بشور که بهش میگن حمام رنگ برای درخشش و تثبیت رنگ و خوشرنگ شدنه . بعدشم شماره دودیت پایینه یعنی تیره است بنظرم فقط بلوند رو با واریاسیون دودی بزن

اولا قاطی شامپو نکن بد اکسیدان باید مخلوط کنی که داخل حمام میزنی و یک ربع ۲۰دقیقه باشه بعد بشور که ب ...

راستش من فقط همین دو تا رنگ رو دارم فقط یه مقدار نقره ای بزنم چطوره؟؟ یا اینکه دو واحد نقره ای یک واحد دودی چطوره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا چون دکلره شده میگم رنگ تیره نزن . فقط همون بلوند اسموکی رو بزن بااکسیدان ۹ اگر داری ۵سانتم وار ...

خب نسبت اکسیدان به رنگ مو چقدر باشه؟؟

بعد دو تا آرایشگر به من گفتن با شامپو قاطی کن چه جوریاس؟؟

خب نسبت اکسیدان به رنگ مو چقدر باشه؟؟ بعد دو تا آرایشگر به من گفتن با شامپو قاطی کن چه جوریاس؟؟

عزیزم شامپو رو فقط برا فرمول شامپو شیمیایی با اکسیدان و دکلره ترکیب میکنن وگرنه این چیزی که شما میخوای شامپو نمیخواد ارایشگرها یه فرمول های من دراوردی میگن گاهی . بستگی به موهات داره ولی درکل اکسیدان دوبرابر رنگ ریخته میشه . و در نظر بگیر که نا سفت بشه رنگت نه خیلی شل که شره کنه معمولی مثل غلظت شامپو