2777
2789
عنوان

هفته 24ام توروخدابيايين

133 بازدید | 14 پست

من زيادتكون حس نميكنم چندروزپيش حس ميكردم اونم نه زيادولي الان دوروزه زيادتكون حس نميكنم ميترسم توروخدابرام دعاكنين خدابهم يه بچه سالم وصالح بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک چیز شیرین بخور برو یک جاخلوت ریلکس شو ب پهلو چپ دقت کن می،فهمی تکونشو

نه اينكاروكه چندين بارتكراركردم فقط درحديه تيركشيدن پايين شكمم حس ميكنم ديگه هيچي دوشنبه نوبت دكتردارم

نه اينكاروكه چندين بارتكراركردم فقط درحديه تيركشيدن پايين شكمم حس ميكنم ديگه هيچي دوشنبه نوبت دكتردا ...

ااا...جدا

البته تا قبل ۲۸هفته خیلی تکونا مهم نیست ها...

فقط اگر تیر میکشه...استراحتتو بیشتر کن

تا قبل هفته 28حرکت جنین خیلی مدنظر نیست نی نیت تنبله😁

خخخخ طوري نيست خودمم تنبلم فقط خيلي شكلان كاكائي وشيرينيجات ميخورم وچاي ترسيدم چيزيش شده باشه تواينترنتم كه همش زده توهفته بيست به بعدخطرمرده زايي

انشاالله عزیز دلم،توکل بخداکن،دوست عزیزم منم دخترتاهفته 28تکوناش منظم نبود بعضی اوقات تادوروزحرکتشوح ...

مرسي عزيزم حرفات يه كم آرومم كرديان دفعه كه ميرم خوددكترگفت سونووآزمايش برات مينويسم

خخخخ طوري نيست خودمم تنبلم فقط خيلي شكلان كاكائي وشيرينيجات ميخورم وچاي ترسيدم چيزيش شده باشه تواينت ...

اینترنت حرف بیخود زیاد میزنه توجه نکن☺

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....
خخخخ طوري نيست خودمم تنبلم فقط خيلي شكلان كاكائي وشيرينيجات ميخورم وچاي ترسيدم چيزيش شده باشه تواينت ...

من خودم اینقد چاییو شکلات کاکائویی خوردم ک بچمدنیا بیاد اول میگه چایی بدین😂😂😂😂😂

همیشه که تکون نمیخوره

من 17 هفته ام بعضی روزها چند بار تکون میخوره

بعضی وقتها نه

الان از دیروز تکون نخورده بود خیلی نگران بودم امروز عصری همچین لگدی زد که ترسیدم 😂😂

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤