2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به کمکتون نیاز دارم

870 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها خواهر شوهرم ۱۸ سالشه ، بعد دوتا موقعیت همزمان واسش پیش اومده 

حالا موقعیت پسرا:

۱. دوسته داداششه (شوهرم) که ۱۱سال ازش بزرگتره اما موقعیت اجتماعی و مالی و خوانوادگی و ظاهریه خوبی داره و به صورت اتفاقی دیدش و نمیدونست ک خواهر دوستشه ، خوشش اومد و اومد جلو و شماره داد...خواهر شوهرم بهش اس ام اس داد ک من شمارو شناختم و اون پسر تازه متوجه شد ک اون دختر کیه..بازم پا پس نکشید و میگه از معصومیتت خیلی خوشم اومد و ب دلم‌نشستی ، بماند ک چ داستانا داشت این اشناییشون..

۲. پسر خاله ی دوستش که ۷سال ازش بزرگتره و از نظر فرهنگ خوانوادگی بیشتر بهمون میخوره ، درسش رو تموم کرده اما فعلا سربازه و بعد از ظهر تو موبایل فروشی کار میکنه اما دستش ب دهنش میرسه..

حس خواهر شوهرم ب دومی هستش و دلش با اونه و نمیتونه ب اولی اعتماد کنه و حس خوبی داشته باشه چون خیلی پسر شیطونی هستش و ب روز و این موضوع میترسونتش اما با پسر دوم احساس ارامش بیشتری داره..

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر آینده جنس نیست که با چندتا مشخصات بشه تصمیم گرفت. با این توضیحاتی که دادی هر کدام از این دو آقا می‌تونند آدم‌ها و همسران خوب یا شیادان و آدم‌هایی بی اخلاق باشند. باید شناخت پیدا کنه. مگر ازدواج الکی هست؟ 

به هر کدوم که حس مثبتی داره بیشتر صحبت کنه. آشنا بشند. شاید هیچ کدوم به درد خور نبودند اصلا.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

اگه اولی شیطونیش بعد ازدواج ادامه نکنه اولیو انتخاب.میکنم من 

پول خیلی مهمه خب  

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

فقط از روی اجساس تصمیم نگیره .. دومی بهتره

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘