2777
2789
عنوان

بی محلی جواب میده یا نه ؟؟

322 بازدید | 18 پست

خانما با نامزدم سر یه مسله که قبلا گفتم قهرم . یه هفته گذشته ولی اصن ازش خبری نیس حتی بهم سر نمیزنه خیلی دلم ازش پره 😢چیکار کنم بنظرتون میاد یا نه ؟دارم دیونه میشممممم

گناه بزرگ منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدِ دوست من صدسالم بگذره پاپیش نمیذاره.

هرکی یجوره

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

من انقدرررمغرورم هرکی باهام قهرکنه بمیره هم خودش میاد اشتی

یه غلطی کردم باراول نامزدیمون بخاطر همین بغرنج نشدن من پاپیش گذاشتم الان ده ساله من منت کشی میکنم 

درک نمیزاره ک بره قطعا برمیگرده اصلا سراغشو نگیرا

چه تحفه ای هستن که بخاطرقهرش ناراحتی

سعی کن از الان بد عادتش نکنی و همش تو کوتاه بیای

زندگی مشترکی موفقه که اینطوری نباشه که یکی از طرفین همیشه لج کنه اون یکی همیشه مظلوم باشه

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
بستگی داره چقدر آدم لجبازی باشه و دعواتون سر چی بوده باشه 

لج باز که هست .مشکلمونم سر خونه هست برای عروسی . البته تقصیر اون و خونوادشه. حالا چجوری. دیگه توضیح نمیدم

گناه بزرگ منی

این الان که نامزدی اینجوری میکنه بعدا که همه چی تموم بشه وزنش بشی چکار میکنه

از همین الان بهش بگو که اصلا خوشت نمیاد واگر اینجوری میخواد ادامه بده تو رازی نیستی ازرابطت

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید