1405 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1083 عنوان کیا حال دلشون خوب نیس؟ 100 بازدید | 6 پست خدااااااااااااااااااابچه میخوام.... دارم دق میکنم ولی هیچ کس نیس که دردودل کنم خسته شدم ازین لبخندای تظاهری خستههههههههه شدم ازینکه به اجبارباید غممو پنهون کنم.... ازین نگاه ترحم امیزبقیه..... دلم شادی میخواد... بیخیالی میخواد مث گذشته که هروقت روضه خون میگف حاجتتاتونو تودلتون بگین واقعااااااااااا هیچی تونظرم نمیومد حس میکردم همه چی هس.... اما حالا.... شماروبه خدا بگین چکا کنم؟ چجوری بیخیال حسای مادرانم بشم؟ چجوری صورت گل پسرمو فراموش کنم؟ اون دستای کوچولوشو... ای خدا چرا داغش هیچ وقت سرد نمیشه؟؟؟ حانوما شما روبه خدا برای دوباره باردارشدنم دعا کنین 1398/01/13 | 13:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7216 ايشالله سال ديگه روز سيزده بدر يه فرشته ناز تو بقلت باشه وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
hsnfateme74 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 6316 انشالله عزيزم خيلي ناراحت شدم منم حالم خوب نيست ازتههه دلم واست دعا ميكنم منم يازده روزه پريودم عقب افتاده ميدونم در مقابل غم شما چيزي نيست ولي لطفا واسم دعا كنيد اصلا شرايط بارداري رو ندارم خيلي حالم بده 😢😢 خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏
شیوا۷۵ عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 من داغونم حال دل ک بماند ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
گلسرخ71 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8335 ایشالا سال بعددلت شادشه خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏