2777
2789

تا چند ماهگی استفاده میشه ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

اره خوبه عزیزم من که دخترام دوست داشتن 

تا هروقت خوششون بیاد باهاش بازی میکنن مشغول میشن من دخترام خرابشون کردن الان با عروسکاش بازی میکنن😄😄

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Playmat  بهتره همیشه هم قابل استفاده هست البته برا نوزادی به درد نمی خوره

همیشه یعنی تا چند ماهگی ؟ بچه غلت بزنه توش می مونه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اره خوبه عزیزم من که دخترام دوست داشتن  تا هروقت خوششون بیاد باهاش بازی میکنن مشغول میشن من دخ ...

به نظرم تا وقتی بچه بشینه استفاده میشه ؟

یعنی این که من گفتم اصلا با اون چیزی که شما میگی فرق داره 

مثل فرش میمونه ولی روش طرح داره مه بچه بهینه روش سرگرم بشه 

بنظرم شما همون تشک بازی اختیار دارین که نی نی تو نوزادی توش مشغول بشه 

استارتر دیشب تو سرچ به پستای شما رسیدم و همشو خوندم، چی شد به سلامتی بچتون بدنیا اومد؟

به چه روشی باردار شدی؟ برای منم دعا کن 

سلام يه پيج اينستا هست كه للاس و كيف و كفش داره همه رو زير ١٥ تومن ميده

ادرسش هم هست خ جمهوري حد فاصل كوچه ١١ و ١٢ بوتيك ديدار

چنين مغازه اي هست يا الكيه

pushaaak__shopادرس اينستا

عزیزم من پستهاتو همشو خوندم، خییییلی خوشحال شدم بچه دار شدی و زندگیت بهم نخورد، الهی که همیشه بخندی و کنار شوهر و بچه ات خوشحال باشی💕