2777
2789
عنوان

گیر افتادم تو این زندگی

929 بازدید | 27 پست

سلام. من 33 ساله و کارمندم با یه پسر 3 ساله... تحمل رفتارهای شوهرمو دیگه ندارم... تصمیم گرفتم برم تقاضای طلاق بدم.... هرروز از خدا مرگم رو میخوام.... نمیدونم چکار کنم.... 

شوهرم بعد بچه کلا شد یه ادم دیگه... اینقد رو بچه حساس بود که نمیزاشت حتی ببرمش خونه بابام تا زبون باز نکرد نزاشت بدون خودش یه ساعتم ببرمش جایی.... از خانواده من بی دلیل متنفره... وقتی من میرم سر کار روزها میبره پسر رو خونه باباش و نمیان دیگه....پسرمم داره عین خودش میشه... ترجیح میده خونه ماها نیاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا توقع اش رو بالا بردم... هرچی فکر میکنم اصلا زن بدی نبودم... اصلا نه توقع داشتم نه بدجنس بودم نه... 

واقعا حالم خوش نیست... پسرم اوایل از من متنفر بود... خیلی جنگیدم اما باباش تاثیرش خیلی زیاده

توقع شوهرتو بالا بردی فکر نکن طلاق چیز خوبی هستش

سلام

شما اقا هستید؟!

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

معلمه.... وقت بیکاریش خیلی زیاده.... منطقش اینه که چون تو سر کار هسی بچه رو میبره خونه باباش که یه شهر دیگه هست ... هفته اخر اسفندو اول فروردین کلا چهاروز بچه ام رو دیدم... کلا رفتن

معلمه.... وقت بیکاریش خیلی زیاده.... منطقش اینه که چون تو سر کار هسی بچه رو میبره خونه باباش که یه ش ...

یا خدا

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢