2777
2789
عنوان

پسرم مامان نمیگه عمه میگه !!!

848 بازدید | 37 پست

سلام

پسر ۱۶ماهه ای دارم که به جای مامان ، عمه میگه ، هر چی میگم اصرارش به گفتن عمه بیشتر میشه ، اسم داییهاشو و اسم عمو شو میگه اما نه بابا میگه نه مامان ، 

تازگیا هم یاد گرفته دست بزنه و یه حرف ای ای ای رو میگه 😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 اینکه ناراحتی نداره بزرگ بشه یاد میگیره

من زنم و به همان اندازه  از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!

کلا علاقه زیادی به عمه گفتن داره حالا ولش کن عمه جون خوب میشه    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

ای جان دلم براش ضعف رفت

عزیزم نگرانی نداره که الان بچس ذوق داره واسه گفتن این کلمه

هنوز خیلی کوچیکه حالا مامان هم می گه

شما با جایزه تشویقش کن مثلا بگو اگه بگی مامان می ریم پارک 

زیاد هم بهش فشار نیار

خداحفظش کنه

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣

بزرگ بشه خودش یادمیگیره عزیزم عوضش پسر من ب همه میگفت ماما..حتی ب باباش ..اصن هرکیو میخواست صدا کنه میزد رو پاش میگفت ماما

الان ماشالله همه رو با جون صدا میکنه مثلا مامان جون ..دایی جون ..ووو

وااااا🙁