2777
2789
عنوان

دخالتای بی جا

162 بازدید | 9 پست

بنظرتون چجوری کاری کنیم که دیگه هیچ کس تو کارما وشوهرامون دخالن نکنه مخصوصا مادرا.. دیگه واقعا درستو غلطو نمیتونم تشخیص بدم . این میگه اینکارو بکن اون میگه اونکارو بکن 

گناه بزرگ منی

به جفتشون بگو چشم بعد کار خودتو بکن😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه بعد کارخودتو بکن حتی اگ اشتباه باشه

وای چ تفاهمی😄

تو همزادمی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

کارای زندگیتو واسشون نگو 

هرچی کمتر بدونن کمتر دخالت میکنن

البته مامانا خودشون نصیحت میدونن نه دخالت ولی به غرور ماها توجه نمیکنن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

منم‌ الان‌ سر‌ این‌ موضوع‌ ناراحتم‌        خواهرم‌ رفته‌ شمال‌  گردش‌ حالا‌ میخاد‌ جمعه‌ بیاد‌ عید‌ دیدنی‌    منم‌  وسایل‌ عید‌ رو‌ جمع‌ کردم‌  مادرمم‌ روی‌ مخمه‌.

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍