2777
2789

سلام دوستان ، كسي متخصص خيلي خوب مي شناسه براي نوزاد؟ من دخترم ٤٠ روزشه، خيلي شب ها بي قراره ، فك مي كنم دلش درد مي كنه ، ٢ تا متخصص هم بردم تا الان ، اما هنوز شبا دلدرد داره 

**Just believe the God**

هرجابری مقطعیه باید دوره ش بگذره.پسر من الان سه ماهشه هنوز بعضی شبا دلدرده

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من داره دو سالش میشه هنوز نتونستم یه دکتر که کاملا راضی باشم پیدا کنم

ولی یکی رو تو تهرانسر بردم خدارو شکر خوب بود

4ماه هر شب ناراحتی میکرد پیش مقدادی و چند جای دیگه بردم اثر نداشت تا این آقا راهکار غذایی داد خدا خیرش بده دخترم آروم شد

صلوات
تحمل ندارم انقدر اذيت بشه ، خودم همش اشكم مياد شبا ....خيلي هنوز آخه كوچولوء

من واسه نفخ دایمتیکون میدادم

واسه رفلاکس زانتاک 

واسه دندون هیدروکسی زین

اینا رو خیلی راضی بودم بعد صد مدل دارو عوض کردن

صلوات
از سه ماهگی خوب میشه هرچی دارو و دکتر هم ببری الکی فقط وقتی خودت بیداری حواست بهش هست ب شکم بخوابون ...

مي خوابونمش، اما سر يك ساعت بيدار مي شه دوباره بي قراري مي كنه ، قشنگ مي پيچه به خودش بچم😢😢😢

**Just believe the God**
مي خوابونمش، اما سر يك ساعت بيدار مي شه دوباره بي قراري مي كنه ، قشنگ مي پيچه به خودش بچم😢😢😢

دختر من تا 40 روز اول اصلا خواب نداشت.کل 24ساعت بیدار بود گریه میکرد.فقط بغلش میکردیم راه میبردیمش.سینه نمیگرفت و...یعنی خدا برا دشمن نیاره.ارزو یکساعت خواب ب دلم بود.اما خداروشکر گذشت

دختر من تا 40 روز اول اصلا خواب نداشت.کل 24ساعت بیدار بود گریه میکرد.فقط بغلش میکردیم راه میبردیمش.س ...

دختر منم روزي ٧/٨ ساعت بيشتر نمي خوابه، بيشتر از ٥ دقيقه هم شير نمي خوره ، دوباره مي ره تا يك ساعت بعد 

**Just believe the God**