2777
2789
عنوان

هزینه iui

261 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من خیلی دلم شکسته دیشب خانواده شوهرم با زبون بی زبونی بهم گفتن تو نازایی درحالی که مت همش جلوشون میگم بچه نمیخوام دیگه میخوام هرجورشده حامله بشم دارو و عکس گرفتم ولی نشد هزینه iui چقد هست؟ 

...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت آزمایش داده مشگلی نداره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اولا آدم واسه دل خودش بچه مياره نه واسه حرف مردم . مگه چندوقته اقدام هستى كه نااميد شدى ؟ 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

عرق رازیانه اصل بگیرید روزی نصف استکان بخورید..

هرشب یه قاشچ چای خوری عسل و دارچین و تویه استکان آبجوش بریز و درشو بذار دم بکشه بعد ۲۰مین بخور..

ادویه جات گرم مثل فلفل و زیره رو تو غذا هاتون خیلی خیلی زیاد کن.. لبنبات و به کل حذف کن

توکلت به خدا باشه..خدا حواسش به هممون هست عزیزدلم

🧡
شوهرم آزمایش داد گفتن مشکلی نداره حالا بردم نشون ی دکتر دیگه دادم گفت فقط 20 درصد از شکل اسپرمش سالم ...

عزیزم پس کلا جفتتون دکترتون رو عوض کنین، کلی ازمایش هست که باید بدین

...