خواهر دوستم۴ بود متاسفانه سقط کرد دکتر کیسه ابشو سوراخ کرد سقط شد
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
منم ۴ بود،آمنیوسنتز سالم بود ولی دکتر گفت در آینده حتما یه نقصی خواهد داشت۱۷هفته رفتم آنومالی همه چیش سالم بود ولی ریسک نکردم چون ممکن بود مشکل ذهنی داشته باشه با اینکه خیلی سخت بود ولی سقط کردم
توروخدابرام دعاکنین جنین من مشکلی نداشته باشه ایشالله بچه هیچ کس مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت همه ...
عزیزم میدونم خیلی سخته این روزارو خودم تجربه کردم ولی ریسک نکن،خواهرشوهرمم ان تی ۴ بود آمنیوسنتز گفت سالمه نگه داشت الان ۴سالشه همیشه میگه خوشبحالت کاش به منم میگفتن سقط کن چون الان مشکل داره
عزیزم میدونم خیلی سخته این روزارو خودم تجربه کردم ولی ریسک نکن،خواهرشوهرمم ان تی ۴ بود آمنیوسنتز گفت ...
چه مشکلی داره؟؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️