2777
2789
عنوان

ان تی بالای ۴ شب وروزندارم

909 بازدید | 82 پست

سلام بچه هاکیاوضعیت ان تیشون مثل من بوده توی ۱۲هفته دارم دیوونه میشم اگ کسی وضعیتش مثل من بوده یاکسی رومیشناخته اینجوری بوده بیاین خداخبرتون بده

خواهر دوستم۴ بود متاسفانه سقط کرد دکتر کیسه ابشو سوراخ کرد سقط شد 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست و اشتباه کردن ولی بالای ۲.۹ یعنی بچه مشکل داره

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

منم ۴ بود،آمنیوسنتز سالم بود ولی دکتر گفت در آینده حتما یه نقصی خواهد داشت۱۷هفته رفتم آنومالی همه چیش سالم بود ولی ریسک نکردم چون ممکن بود مشکل ذهنی داشته باشه با اینکه خیلی سخت بود ولی سقط کردم

:)
منم ۴ بود،آمنیوسنتز سالم بود ولی دکتر گفت در آینده حتما یه نقصی خواهد داشت۱۷هفته رفتم آنومالی همه چی ...

وایییی چه سخت 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
منم ۴ بود،آمنیوسنتز سالم بود ولی دکتر گفت در آینده حتما یه نقصی خواهد داشت۱۷هفته رفتم آنومالی همه چی ...

آخه اگ آمنیوسنتزوسونوگرافیت سالم بوده چراسقط کردی پزشکی قانونی اجازه سقط داد؟

توروخدابرام دعاکنین جنین من مشکلی نداشته باشه ایشالله بچه هیچ کس مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت همه ...

عزیزم میدونم خیلی سخته این روزارو خودم تجربه کردم ولی ریسک نکن،خواهرشوهرمم ان تی ۴ بود آمنیوسنتز گفت سالمه نگه داشت الان ۴سالشه همیشه میگه خوشبحالت کاش به منم میگفتن سقط کن چون الان مشکل داره

نه مشکلات قلبی ومغزی توی سونو و آمنیو مشخص نمیشه،آمنیو فقط مشکلات مربوط به تعداد کروموزوم رو بررسی میکنه

مشکل من اینه قبلا سزارینم کردم به نظرتون بخوان برامن سقط کنن بازم سزارینم میکنن خییلی میترسم الکی سزارین بشم میگم اگ خدایی نکرده کارم به سقط کشیدکورتاژکنن بهتره

عزیزم میدونم خیلی سخته این روزارو خودم تجربه کردم ولی ریسک نکن،خواهرشوهرمم ان تی ۴ بود آمنیوسنتز گفت ...

چه مشکلی داره؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️