2777
2789
عنوان

حوصله نداشتن برای رابطه با همسر

12482 بازدید | 63 پست

من تا به حال از نظر رابطه جنسی برای همسرم کم نذاشتم دیشب حوصله ی نزدیکی باهمسرم نداشتم صبحش پا شده سر موضوع الکی من رو کتک زده بعدشم میگه تو نباشی یکی دیگه رو صیغه میکنم

من فقط اون شب حالم خوب نبود و اون هربار که من حال رابطه رو نداشتم تهدیدم کرده به خیانت

بنظرتون مقصر کیه ایا هریار که اون دلش خواست دل منم باید بخواد؟؟؟

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه ربطی داره خوب گاها ممکنه خانما بخان اقایون نتونن دلیل نمیشه بگن میریم با کس دیگه، یکم رو اخلاقش کارکن رابطه میخاد زورکی و با تهدید

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

در مورد شوهر تو انگار فرق داره

در ضمن رابطه فقط که دو طرفه نیس معلومه خانمها به اندازه آقایون گرم نیستند...نیاز حتما دخول نیس طور دیکه ارضا بشه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

شوهرت زورگو و بی انصافه اگه خدایی نکرده یه مدت مریض بشی و نتونی زود میره زن میگیره یعنی انقد آدم ضعیفیه یا شما را فقط برای رابطه میخواد

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....