2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

108 بازدید | 6 پست

سلام دوستان چند روزه عفونت خیلی شدید دارم ببخشید ولی خیلی بو و خارش داره . قبلا هم هر یک ماه میگرفتم میرفتم دکتر دیگه خسته شدم هر روزم لباس عوض میکنم.  ولی فایده نداره . کسی راه قطعی واسه از بین رفتن عفونت برا همیشا نداره 

گناه بزرگ منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز من ۳ سال مشکل شمارو داشتم ولی حدودا ۶ ماهه که تونستم با تغییر سبک زندگی درمانش کنم 

۱- دستمال کاغذی رو به کل حذف کن ، من کهنه بچه از برند فیروز گرفتم توش شش تا دستمال پارچه ای هست که خودمو با اونا خشک میکنم هر بار هم که میرم حمام فقط با صابون میشورمش ، تو آفتاب خشک میکنم یه وقتایی هم اتو میکنم 

۲- لباس زیر نپوش، فقط وقتایی که بیرون میری اونم فقط لباس زیر نخی بپوش 

۳- شلوارهای تنگ نپوش 

۴- هر روز ۱۰ دقیقه بدون لباس زیر جلو آفتاب دراز بکش 

۵- موقع ظرف شستن حتما پیشبند ببند که لباست نمدار نشه، چون  من لباست رحمت رو سرد میکنه و مستعد عفونت و قارچ میشی 

۶- هفته ای یک بار یه محلول آب و سرکه یا آب و جوش شیرین بشین. حدودا ۱۰ دقیقه، آب حتما ولرم باشه، من یه هفته تو محلول آب و جوش شیرین میشینم هفته بعد آب و سرکه 

۷- مصرف مرغ و ماهی رو محدود کن ، به جاش بوقلمون مصرف کنید که هم گوشتش گرمه و هم فسفرش از ماهی بیش‌تره 

۸- به برنامه روزانه تون دمنوش پونه و مرزنجوش رو اضافه کنید ضد میکروب قوی هستن و عفونت های داخلی رو از بین میبرن 

۹- اگر اهل چای هستین ، چایی تون رو با هل و دارچین و گل سرخ طعم دار کنین تا رحمتون گرم بشه و کمتر مستعد بیماری باشین 

۱۰- رابطه مستقیمی بین دیابت و بیماری های زنان وجود داره، قند خونتون رو چک کنید و اگر قند خونتون بالا بود مصرف شیرینی جات و کلا قند های مصنوعی رو به حداقل برسونید، چون قند خون بالا محیط واژن رو مستعد بیماری میکنه

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی