دوست عزیز من ۳ سال مشکل شمارو داشتم ولی حدودا ۶ ماهه که تونستم با تغییر سبک زندگی درمانش کنم
۱- دستمال کاغذی رو به کل حذف کن ، من کهنه بچه از برند فیروز گرفتم توش شش تا دستمال پارچه ای هست که خودمو با اونا خشک میکنم هر بار هم که میرم حمام فقط با صابون میشورمش ، تو آفتاب خشک میکنم یه وقتایی هم اتو میکنم
۲- لباس زیر نپوش، فقط وقتایی که بیرون میری اونم فقط لباس زیر نخی بپوش
۳- شلوارهای تنگ نپوش
۴- هر روز ۱۰ دقیقه بدون لباس زیر جلو آفتاب دراز بکش
۵- موقع ظرف شستن حتما پیشبند ببند که لباست نمدار نشه، چون من لباست رحمت رو سرد میکنه و مستعد عفونت و قارچ میشی
۶- هفته ای یک بار یه محلول آب و سرکه یا آب و جوش شیرین بشین. حدودا ۱۰ دقیقه، آب حتما ولرم باشه، من یه هفته تو محلول آب و جوش شیرین میشینم هفته بعد آب و سرکه
۷- مصرف مرغ و ماهی رو محدود کن ، به جاش بوقلمون مصرف کنید که هم گوشتش گرمه و هم فسفرش از ماهی بیشتره
۸- به برنامه روزانه تون دمنوش پونه و مرزنجوش رو اضافه کنید ضد میکروب قوی هستن و عفونت های داخلی رو از بین میبرن
۹- اگر اهل چای هستین ، چایی تون رو با هل و دارچین و گل سرخ طعم دار کنین تا رحمتون گرم بشه و کمتر مستعد بیماری باشین
۱۰- رابطه مستقیمی بین دیابت و بیماری های زنان وجود داره، قند خونتون رو چک کنید و اگر قند خونتون بالا بود مصرف شیرینی جات و کلا قند های مصنوعی رو به حداقل برسونید، چون قند خون بالا محیط واژن رو مستعد بیماری میکنه