2777
2789
عنوان

همش حرص میخورم ازدست مادرشوهرم

790 بازدید | 36 پست

قبول دارم که همه نوه هاشونودوس دارن ولی تو ایام عید که اومدیم خونشون نمیزاره بچه رو بغل کنم اگه بغلم باشه میادفورا از بغلم میگیرن یا اگه ببینه دارم غذامیدم قاشق روازدستم می کشه که خودش غذا بده.بچه رو بغل کردم بوسیدم فورااومدازدستم کشید گفت توبچتوهرچقدردوس داری من هزاربرابر دوس دارم جوری با بچه نه ماهه من برخورد میکنه که بچه فقط سمت اون بره اون رو بچه یه لحظه تو اتاق پیش من بود خورد زمین فوری اومدداخل گفت بلد نیستی از بچه مراقبت کنی .بچه پیش من که بوده هیچی نشده .کلا ناراحتم چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار یه کم کارای بچه تو بکنه خودت استراحت کن😁

مطمئنا بچت تو رو ترجیح میده پس نگران نباش

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

یه مدت نبرش اونجا. وقتی هم می ری به بهانه ی باید شیرش بدم هی بگیرش ازش ببر تو اتاق درو ببند. سعی کن بچه رو اونجا بخوابونی. یا در نهایت با قاطعیت بگو خودم می تونم مامان جون شما بچه هاتونو بزرگ کردین وثتشه من لذتشو بچشم بدینش به من و بگیریش با جدیت ولی احترام

عزیزم اگ فقط تو عیده چیزی نگو ولی ادامه دار شد با خنده دلی جدی طوری ک بفهمه بهش بفهمون

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

وای منم مادر شوهرم رو اعصابمه . حالا که دوره رو اعصابه وقتی بیاد برای همیشه پیشم . دیگه تحملشو ندارم مجبور میشم جدا شم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون