2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون سیگارین بیان

769 بازدید | 41 پست

شوهرم  روزی یه پاکت میکشه به خودش میگم میگه روزی ده نخ  ولی توجه میکنم هر روز یه پاکت میخره   تمام چهرش شکسته شده   تقریبا ۱۰ سالی هست میشه  ۳۱ سالش هست  تمام موهاش داره سفید میشه  زیر چشمش و اطراف چشماش تمام سیاه شده   رگای بدنش کلا زده بیرون  دیگ وضع دندوناش و لبو دهنشو بوش  بکنار        من چیکار کنم  اخه   حالا وضع مالیمونم خوب نیست که هر روز ۱۲ یا ۱۳ میده   

حالا من  ده تومن خرج میکنم زمین و هوا رو بهم میریزه اونقدر غر میزنه که پول نموند واسمون

چندباری تقلا کردم و تا روزی ۵ نخ اومده ولی  قایمکی یا غافل میشم باز میشه همون آشو کاسه  

چکارش کنم آخه   هرکی سر رو وضعشو میبینه فکر میکنه ۳۸    ۳۹ سالی داره

برو دارو گیاهی بخر بجای سیگار ترک کنه

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر نکنم علت شکستگی شوهرتون فقط به خاطر سیگار باشه..

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

درکت میکنم عزیزم.یه عمر بابای سیگاری رو تحمل کردم.تو مدرسه مسخرم میکردن انقدر لباسام بوی سیگار میداد.آلرژی شدید گرفتم.هر جای خونه سیگار روشن میشد من باید دم پنجره وایمیستادم وگرنه حالت خفگی بهم دست میداد ولی بابام حتی از یه نخ سیگارم نگذشت.روزی دو سه تا پاکت شبانه روز میکشید😔😔😔این پست منو بده شوهرت بخونه.اگه بچه دارید من آیندشم، اگه ندارید بچه نیارید.