2777
2789
عنوان

بچه هام همش میخوان برن خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 24 پست
بچه منم هی میخواد بره حالا وقتی میریم هی میگن بشین ندو دست نزن جیغ نزن منم هی نقش مبصر کلاس رو بای ...

اره منم همینم ولی میبینم حرف حق و میزنن اخه یه وقتا اونجا که میرن فک میکنن اشکال نداره هر کار دوست دارن میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چون همه بچه ها هستن

عزیزم بذار برن ،پسر منم ی مدت خیلی خیلی زیاد می‌رفت ،اونم تنها...منم اوایل مخالف بودم و غر می‌زدم ،بعدش بی‌خیال شدم ..الان دیگ از بس گفتم مشکلی نیس برو ک دیگ الان به هیچ وج نمیره ،دیشب از بس فضولی می‌کرد به زور بیرونش کردم بره اونجا اونم فقط نیم ساعت موند و اومد.. می‌خوام بگم هر چی گیر بیشتر بدی نذاری بری بیشتر شوق رفتن داره

اره منم همینم ولی میبینم حرف حق و میزنن اخه یه وقتا اونجا که میرن فک میکنن اشکال نداره هر کار دوست د ...

والا بچه من فقط یه کم میدوه یا مثلا کنترلو برمیداره یا صدای شیر درمیاره.. اینا خیلی حساسن.. بچه رو که نمیشه در دهنشو ببنوی و دست و پاشم بگیری

والا بچه من فقط یه کم میدوه یا مثلا کنترلو برمیداره یا صدای شیر درمیاره.. اینا خیلی حساسن.. بچه رو ک ...

،

پسر منم از این ادا در میاره همش هم مامانم بهش میگه بی ادب ،فضول ،چ بچه ای دیونه ای ،رقنارش عین خر و چل هاس،...پسرم اصلا مامانمو دوست نداره

، پسر منم از این ادا در میاره همش هم مامانم بهش میگه بی ادب ،فضول ،چ بچه ای دیونه ای ،رقنارش عین خر ...

خوب این حرفا چیه که مامانت بارش میکنه... آخه اینا حرف بد به بچه نمیزنن ولی بچه نباید هیچ سرو صدایی کنه.. گاهی هم باهاش بازی آروم میکنن.. ولی مادر شما همش بار منفی داره برای بچه

بچه ان دیگه وقتی جایی نباشه که برن بازی مجبورن جلوی خودمون شیطنت کنن

خوب این حرفا چیه که مامانت بارش میکنه... آخه اینا حرف بد به بچه نمیزنن ولی بچه نباید هیچ سرو صدایی ک ...

حرفت درسته ،ولی خو حالیشون نمیشه توقع دارن ی گوشه آروم بشینه