2777
2789
عنوان

بچه بیاریم یا چی 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین هروقت کارواوضاع خودت جوره برو به فکرش. اصلابه حرف اطرافیان توجه نکن

میگما من توفکرخواهرشوهربودم شوهرتو خواهرشوهرخوندم😂خب اگه آقات میخواددیگه بروتوفکرش حتماالان وقتشه که پدربشه و توانشوداره.بعدم اگه یه طرف بخوادواون یکی قبول نکنه خوب نیستااا

من ۲۱ اون ۲۶ .دو ماه دیگه میشه یه سال

زیادم زود نیست

ولی اگه خودت بخوای بیار 

دیگه استراحت خواب اینا کم میشه اینارم در نظر بگیر

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
زیادم زود نیست ولی اگه خودت بخوای بیار  دیگه استراحت خواب اینا کم میشه اینارم در نظر بگیر

آره خواب و استراحتو میدونم چون خواهر خودمم ۳ سالشه قشنگ به چشم دیدم همه شب بیداریاشو

ای ننه 😍 خودمم خیلی دوست دارما ولی یکم میترسم آمادگی مادرشدنو نداشته باشم

اگه شرایطشو دارید بیارید.امادگی مادر شدن خودش میاد از همون لحظه ک میفهمی حامله ای رندگیت تغیرر میکنه .من بیست سالمه و ی پسر ده ماهه دارم دیگه کوچیکتر از من ک نیسی.

آره خواب و استراحتو میدونم چون خواهر خودمم ۳ سالشه قشنگ به چشم دیدم همه شب بیداریاشو

اینارو باید در نظر بگیری بعد تصمیم بگیر 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
میگما من توفکرخواهرشوهربودم شوهرتو خواهرشوهرخوندم😂خب اگه آقات میخواددیگه بروتوفکرش حتماالان وقتشه ک ...

وای فکر کن 😂عزیزم بیا یه خواهر شوهر دیگه بیاریم 😐 با این خواهر شوهر من ابدا حاضر نیستم یکی از روش کپی شه