2777
2789
عنوان

ملاک تون برا ازدواج چی بوده و چی هس😎

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 70 پست

خیلی چیزا رو دوست دارم داشته باشه. ولی اگه هم نداشته باشه بازم اذیت نمیشم جز یه مورد. نمیتونم با کسی که از نظر عقیده ای متفاوته ازدواج کنم؛به هیچ وجه

من زنم و به همان اندازه  از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج کردم ولی اگه به گذشته برمیگشتم ملاک ازدواجم 

فقط سر به زیری پسر و مومن بودنش بود 😔

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
عشق اخلاق  مهم ترینشششششششش ایناس چیزایی دیگه مثل پول و قیافه هس ولی اینا ی قیافع معمولی و ی ث ...

اره قبول دادم ب شرطی ک باقی چیزا اندازه حد نصاااب باشه

پلیز دونت لایک می😥 ریپلای دوست
روابط عمومی اورین الانک فک میکنم فن بیان مهمه من حوصله م سر میره ی پر حرف باید باشه😂

صددرصد روابط عمومی خیلی مهمه

باید با کسی زندگی کنی خوش برخورد خوش صجبت خوش زبون شاد باشه تا بهت خوش بگذره

I am a queen because I have a cute mad king