2777
2789

اگه  واقعا جواب میده  تو دو سه ماه

ممنون میشم راهنمایم کنین

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من صورتم خوبه خودم ولی دختر دایم لاغر بود هرشب یه دونه سیب زمینی ابپز میخورد الان صورتش خیلی خو ...

من له شدم از بس سیب آب پز خوردم ولی انگار ن انگار،  شاید چیز دیگه ايم خورده

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
من له شدم از بس سیب آب پز خوردم ولی انگار ن انگار،  شاید چیز دیگه ايم خورده

نمیدونم ولی یکی از دوستامم ژل الوئورا استفاده کرد از داروخانه باید تهیه کنی نه خود الوئوراو ژلشو خیلی تغیر کرده

نسیم هستم مامان دوتا فرشته کوچولو
نمیدونم ولی یکی از دوستامم ژل الوئورا استفاده کرد از داروخانه باید تهیه کنی نه خود الوئوراو ژلشو خیل ...

منم خسته شدم واقعا..

هیچی جواب نمیده انگار

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
منم خسته شدم واقعا.. هیچی جواب نمیده انگار

منم واقعا خسته شدم،  بنظرم خواب چاق کننده،  راستی من ماست و جوانه خوردم واقعا چاق شدم ولی شرایط اجازه ادامه دادن نداد،  دلستر هم چاق میکنه

منم واقعا خسته شدم،  بنظرم خواب چاق کننده،  راستی من ماست و جوانه خوردم واقعا چاق شدم ولی ...

عزیزم من حقیقتش چون شهریور عروسیم هست تصمیم گرفتم ژل تزریق گونه بزنم 

فقط شما از هزینه هاش اطلاعی دارین؟

عزیزم من حقیقتش چون شهریور عروسیم هست تصمیم گرفتم ژل تزریق گونه بزنم  فقط شما از هزینه هاش اطل ...

ن ولی فک کنم ضرر داره ولش کن،  خوابتو درست کن،  سیب آب پز مرتب بخور،  پودر سنجد چاق کنندس

ن ولی فک کنم ضرر داره ولش کن،  خوابتو درست کن،  سیب آب پز مرتب بخور،  پودر سنجد چاق ک ...

ميشه از ساعت خوابت بگی؟

ميشه از ساعت خوابت بگی؟

عزیزم متاسفانه من  شاغلم و خوابم خیلی کمه

کارم کلا استرس داره..

شبا 1 میخوابم و 7 صبح هم بیدارم

خداروشکر مرداد میخام از کارم بیام بیرون..

بسه بعد از 5 سال استرس و کم خوابی دیگه..

عزیزم متاسفانه من  شاغلم و خوابم خیلی کمه کارم کلا استرس داره.. شبا 1 میخوابم و 7 صبح هم بیدا ...

خب دلیلش همينه خوابتو درست کن،  من خوابمو درست کردم چاق شدم برادرشوهرم گفت چاق شدی ها،  از امشب خوابمو درست میکنم