2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر انشالله تاآخر بارداریت مشکلی نداشته باشی وزایمان راحتی داشته باشی.من 4روز پیش رفتم بدترین خبرو شنیدم بچم از9هفته دیگه رشد نکرده بود دیروز کورتاژ شدم.خدایا هیچ مادری رو اینجوی امتحان نکنه خیلی سخته....

جدی؟؟؟ای جان...ب من گفت معلوم نیس

بازم اعتماد نمیکنم تا یه ماه بعد برم انومالی انشالله.ببینیم چیه.الان حدسه ققط.خداگنه سالم باشن همه بچه ها.انقد مریصی زیاد شده انقد ناباروری شده.فقط سالم باشه به حق علی اصغر

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
بچه ها منم میام سونو از استرس فشردم نرفته همش فکر میکنم نکنه رشدش خوب نبوده باشه دوماهمه

استرس نداره ک منکه کیف کردم البته اونجا یکی مونده ب نوبت من از استرس داشتم میلرزیدم ولی کلا قبلش بیشتر ذوق داشتم تا استرس نزدیکای نوبتم ک شد تازه یادم اومد الان من باید استرس بگیرم ک بعدشم کلی قلبم تند میزد و میلرزیدم از استرس

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

خداروشکر انشالله تاآخر بارداریت مشکلی نداشته باشی وزایمان راحتی داشته باشی.من 4روز پیش رفتم بدترین خ ...

ای وای عزیزممم خخیییییلی ناراحت شدم چون خودم ی بار اینجوری شدم میدونم چ حسیه..امروز ک رفتم فقط میپرسیدم زندس؟قلبش میزنه...انشاله بارداری بعدی عزیزم...بارداری اولت بود؟

حس خستگی بدجور اذیتم میکنه..انگار کوه کندم. کی تموم میشه یعنی این حس خستگی

منم همینطورم کلا دراز کشیدم توخونه هیجام نمیرم اینقد ک بدنم کوبیدس و احساس میکنم یچی سنگین از رو دستو پاهام رد شده

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ای وای عزیزممم خخیییییلی ناراحت شدم چون خودم ی بار اینجوری شدم میدونم چ حسیه..امروز ک رفتم فقط میپرس ...

آره بارداری اول بود.تو8هفته رفته بودم برا قلبش همه چیز خوب بود برام صدای قلبشو گذاشت هنوز صداش تو گوشمه خیلی سخته.