2777
2789
پسرم دو هفته دیگه یکساله میشه ولی همچنان شبها 5-6 بار حداقل واسه شیر بیدار میشه...چطور از شیر شبانه بگیرمش؟ ؟ ؟

نینی های شما از چه سنی دیگه شب تا صبح بدون شیر میخوابیدن؟

خواهش میکنم کمکم کنین درمونده شدم یکساله خواب راحت نداشتم

من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
پسر من تا 2 سالگی برای شیر بیدار میشد... به دکترش که گفتم گفت ما دکترا میگیم تا یکسالگی ولی وقتی بچه نیاز داره و میخواد و رشد صعودی و خوبی داره هیچوقت توصیه نمیکنیم بهش داده نشه هیچی اگه غذا هم خواست باید براش آماده کنین با صبوری نصف شب بهش بدین تا روی رشد بچه تاثیر منفی نزاره....

پسر من البته شیر خشکی بود ولی عزیزم دقت کن به کاریکه میخوای بکنی... ممکنه روی رشد جسمی تاثیر منفی بزاره یا روی رشد مغزی!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از هموتووون

مامان ایلیا جوووون خیلی لطف کردی عزیزم
حتما امتحانش میکنم
اتفاقا یه دوست دیگه داشتم که خارج از ایران بود و دکتر اون هم گفته بود از 10-11 ماهگی اگه اشتباه نکنم از شیر شبانه بگیرش
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سلام راحله جون چطوری ؟

من 14 ماهگی اقدام کردم .دکتر گفته بود 1 سالگی میشه.آخخخخ دخترم اذیت کن بودااا.فک میکردم از شیر گیریش خیلی

سخت باشه.من تقریبا روش مامان ایلیا رو استقاده کردم البته خودم 1هفته ای بیشتر طول دادم تا یه وقت از لحاظ روحی

اذیت نشه اب میدادیم و راه هم میبردیم.تقریبا راحت بود

شب خوش همشهری
خانومی من همین هفته پیش پسرمو گرفتم 16 ماهشه
قبل خواب کامل سیرش کن فرنی خیلی خوبه بیدار که شد اب بهش بده و بغلش کن اینجوری حس نمیکنه تو ازش گرفته شدی
همسرتم کمکت کنه خیلی خوبه
سه شب بیداری داری و تمامممممم
معطل نکن که هرچی بگذره وابسته تر میشه برا دندونشم بده
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
پسر من شیر خودمو میخوره کلا با می می خوابش میبره
اوایل فکر میکردم شیرم سیرش نمیکنه ولی اصلا اینطور نیست
گاه بیدار میشه فقط دو سه تا مک میزنه و میخوابه! انگار تبدیل شدم به پستونکش!
شب هم بهش غذا میدم تا گرسنه نباشه

اینطور که شما میگین پس شدنیه!

خدا کنه موفق بشم