2777
2789

برای جلوگیری از زایمان زودرس ی دکتر عالی بهم معرفی کنید.یبار دراثر زایمان زودرس بچمو ازدست دادم دیگه نمیخوام تکرار شه تحملشو ندارم. دکتر الهه امیری و دکتر محمد شمس اردستانی رو کسی میشناسه؟

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
اره من پیش دکتر امیری تا ۶ ۷ ماه بودم بچهام دوقلو بودن خیلی راضی بودم فقط چون خصوصی زایمان میکرد دیگ ...

دارو بهت میداد؟ راهنمایی میکرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط الهه امیری نرو. اصلا علم پزشکی نداره. با روی خوش و خنده مریضش نگه میداره. اگر سلامتیت مهم نرو

من بارداریم پرخطره .شما کسی رو سراغ نداری

من بارداریم پرخطره .شما کسی رو سراغ نداری

برای بارداری پرخطر واقعا کسی نمیدونم اما اگر پر خطر خواهش میکنم بخاطر خودت و بچت دور الهه امیری خط بکش. من برای معاینات خودم ندا مقتدری میرم خیلی راضی هستم. خیلی به بیمار توجه میکنه پیچ اینستا داره میخوای یک تحقیق داشته باش

man ashegh gol  pesaram hastam  
برای بارداری پرخطر واقعا کسی نمیدونم اما اگر پر خطر خواهش میکنم بخاطر خودت و بچت دور الهه امیری خط ب ...

ممنونم از راهنماییتون. شما پیش دکتر الهه امیری رفتین؟ من خودم پیش دکتر اسکندری رفتم ک بچمم به لطفش از دست دادم 

ممنونم از راهنماییتون. شما پیش دکتر الهه امیری رفتین؟ من خودم پیش دکتر اسکندری رفتم ک بچمم به لطفش ا ...

آخی عزیزم. پس لطفا در انتخاب دکتر خیلی دقت کن. نه من اصلا قبولش ندارم حتی یکبار هم در مطبش رد نشدم انا متاسفانه 2 تا خواهر های من برای زایمان زیر نظرش بودن هر دو هم نتیجه منفی دیدن متاسفانه. یکی از خواهرهای من به سکته رسوند. اون یکی هم یک قرص اشتباهی داد جنذ ماه هم استفاده کرد وقتی رفت پیش دکتر دیگه اصلا چشماش 4 تا شد که چرا این قرص بهت داده و خدا رحمش کرد 

آخی عزیزم. پس لطفا در انتخاب دکتر خیلی دقت کن. نه من اصلا قبولش ندارم حتی یکبار هم در مطبش رد نشدم ا ...

ای بابا من خواهرم زیر نظرش بود راضی بود. فکر میکردم عالیه.واقعا دکترخوب گیر نمیاد سخته پیداکنی

ای بابا من خواهرم زیر نظرش بود راضی بود. فکر میکردم عالیه.واقعا دکترخوب گیر نمیاد سخته پیداکنی

اصلا علم پزشکی نداره من واقعا قبولش ندارم. دکتر خوب هست. دکتر خودم فردوس محرابیان بود من خیلی راضی بودم حتی جای بخیه سزارین من اصلا مشخص نیست. مطبش امادگاه