2777
2789
عنوان

سفر با اتوبوس در بارداری

3271 بازدید | 15 پست

سلام

کسی هست اوایل بارداریش سفر رفته باشه و مشکلی پیش اومده باشه؟؟ 

من هفته پنجم ششم بارداری هستم. شرایط عمومیم خیلی خوبه. درد زیر شکم گاهی دارم، اونم خیلی کم، تهوع اصلا ندارم، لکه بینی هم ندارم. سونوگرافی تاحالا نرفتم که بدونم بچه کجاست و چطوریه، چون عیده همه جا تعطیله. یه سفر میخوام برم، با اتوبوس از اصفهان تا تهران. تقریبا شش ساعته که تقریبا ساعت سوم اتوبوس توقف داره. اما خیلی نگرانم...

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

دیگه شانسیه یامیمونه یا نه ولی بنظرم نروو چون نطفه هنوز شله با هر تکون سفتی ممکنه بیفته عروس عمم 4 ماهه بود رفت مسافرت از اهواز حرکت کرد تو قم بچشو سقط کرد دوباره برگشت خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولشی برو... من هفته۲۸هستم..نمیدونم برم یا نه

آخه شما سونو کردی حداقل میدونی اوضاع کلیش چجوریه 😔 از پزشکتون پرسیدید چی گفته؟؟

دیگه شانسیه یامیمونه یا نه ولی بنظرم نروو چون نطفه هنوز شله با هر تکون سفتی ممکنه بیفته عروس عمم 4 م ...

۴ ماه؟؟ 😮 آخی... من شنیدم بعد از ماه سه خیلی خطری نداره که!

البته اهواز تا قم راهشم زیاده ها، بعدم شرکت ها بهترین اتوبوساشون رو گذاشتند تو خط اصفهان تهران... نمیدونم چیکار کنم 😥

آخه شما سونو کردی حداقل میدونی اوضاع کلیش چجوریه 😔 از پزشکتون پرسیدید چی گفته؟؟

اصلاااااااا نرو من تو 8هفته بچمو از دست دادم بخاطر سفر با اتوبوس.انقذر تق تق میکنه گاهی حس میکردم افتاد اما بفرداش سقط شد.چقدر گریهههههههههه کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
اصلاااااااا نرو من تو 8هفته بچمو از دست دادم بخاطر سفر با اتوبوس.انقذر تق تق میکنه گاهی حس میکردم اف ...

الهی!!! وای 😥

چند ساعت راه بود؟؟ سونو داده بودی؟؟

الهی!!! وای 😥 چند ساعت راه بود؟؟ سونو داده بودی؟؟

5ساعت اره

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
شما هم توی بارداری سفر رفتید؟

اره هفته ۱۲ بود رفتم قشم کلی هم خوش گذشت ولی با ماشین شخصی بود بین راه هرجا خستم میشد همسرم نگه میداشت یه کم راه میرفتم. فقط به هیچ عنوان غذای بین راه از رستوران هایی که نمیشناسی نخور، من کباب خوردم به شدت مسموم شدم خدا رحم به نی نی م کرد. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

اره هفته ۱۲ بود رفتم قشم کلی هم خوش گذشت ولی با ماشین شخصی بود بین راه هرجا خستم میشد همسرم نگه میدا ...

آهان 😊 خدا رو شکر نینی خوبه...

ممنون  از راهنماییتون 🙏

آهان 😊 خدا رو شکر نینی خوبه... ممنون  از راهنماییتون 🙏

خانمي من الان دقيقا شرايط اون موقع شما رو دارم

الان هفته ١٣ هستم 

هفته ١٦ ميخوام از اصفهان برم تهران ؟

شما رفتين ؟ مشكلي نبود با اوتوبوس ؟

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خانمي من الان دقيقا شرايط اون موقع شما رو دارم الان هفته ١٣ هستم  هفته ١٦ ميخوام از اصفهان بر ...

آره عزیزم. تازه هفته سیزده که سه ماه اول رو رد کردید و دکترا اجازه سفر میدند. من هفته شیش و اینا رفتم سفر، خود سفر خوب بود، حتی راستش رو بگم یه شبایی تو ماشین خوابیدم 😂 ینی دنده ماشین تو پهلوم بودا 😐 فقط بخاطر رابطه زیاد یه کم لکه بینی داشتم که خدا رو شکر دکتر گفت مشکلی نیست. بعد از اونم هفته پونزده تهران رفتم و اومدم هیچ مشکلی نبود.

آره عزیزم. تازه هفته سیزده که سه ماه اول رو رد کردید و دکترا اجازه سفر میدند. من هفته شیش و اینا رفت ...

ممنون خانمي از دلگرميت 

🙏🙏☘️☘️☘️☘️

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️