الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرررررسی عززززیززززم ایشششالله فعلا که ۱۵-۱۶روز از امپول گذشته و نه از پریودی خبریه نه از جواب مثبت ...
هنوز زوده باید کم کمش ۲۰ روز بگذره .من دقیقا حالتای پریودی رو داشتم به خواهرم گفتم به مامان نگو ناراحت مبشه دوباره میخوام پریود شم چون علائم پریودی رو دارم اما تواوج ناامیدی باردار شدم
عزیزم من یه مدت بود پریودهام عقب میزد دکتر گفت تخمدانت روبه تنبلی .اوایل هر۳۰ روز میشدم منظم بودم بعد ها سه چهارروز همیشه عقب میزد.یک بارهم یه ماه پریودنشدم وشکمم چاق شد که با قرص پروژسترون پریودشدم.برای بارداری به دکترم گفتم میخام زودتربارداربشم لتروزول وامپول اچ ام جی داد که باهاشون چنتا فولیکول داشتم که بزرگترینش ۱۲بود روز ۱۵ سیکلم. من اقدامم روداشتم همون ماه تاموعد پریود.که حامله شدم.شما هم بااینکه امپول هاش سی جی میزنی تادوهفته کامل اقدام داشته باش چون تخمکگزاری برای همه یکسان نیست.برای من فک کنم تخم گزاریم ۲۰ یا ۲۱ سیکلم بود.وهمینطور ارامش داشته باش حتما باردارمیشی.
ممنونم عزیزمهربووونم بابت توضیحاتت پس با وجود تنبلی تخمدان و پریودی که بدون امپول و قرص هیچوق ...
اره عزیزم وقتی فولیکول داشتی یا حامله میشی یاپریود.ماهی که پریود نمیشن حامله هم نیستن یعنی تخمکی هم نبوده که اونوقت با قرص وامپول پریود میشن..استرس رو بزار کنار عزیزم.اگرهم حامله نبودی که انشاله هستی... ماه بعد باخیال راحت دارو بگیرازدکترت بعداز امپول حتما دوهفته اقدام داشته باش
اگه ازموعدت گذشته صدرصد بارداری ایشالا .چون اونایی که امپول میزنن اگه نگیره زودتر ازموعد پریودمیشن . ...
وای خدا کنه عزیزدلمممم نه که تنبلی شدید دارمو ۶ ماه یکبار پریود میشدم وقتی مجرد بودم همش فکر میکنم چون این ماه دارو نخوردم پریود نشدنم دلیل بر بارداری نیست،امیدوارم منظورمو رسونده باشم مهربوووووونممم
من پریودام ۶ ماه یکبار بود عزیزم همممیشه با قرص سیپروترون کامپاند پریود میشدم این ماه که تحت نظر پز ...
من تو سونوگرافی دیدم یه خانمی میگفت من سالی یکی دوبارپریود میشدم بدون دارو حامله شده بود بچه دوم میخواست بیاره پس نگران نباش.همینکه با دارو تخمک دارین یعنی تنبلی شدید نیست ولی بااین داروها چندماه طول میکشه تاجواب بده ولی حتما جواب میده بعد از چند دوره دور ازاسترس و فکر کردن بهش
باامپول حتما باید ازاد بشه.دوتاامپول اچ سی جی میدن.قبلا هم بااین دارو و تخمک پریود نمیشدی؟؟چون وقتی ...
دوتا زدم عزیزم درسته،قبلا که قرص میخوردم پریود میشدم عزیزم وقتی مجرد بودم،تواین یکسالم که ازدواج کرذم دوفاستون میخوردم اقدام داشتم بدون دارو که باردار نشدم، حالا یک ماهه زیر نظر دکتر کلانتری تو اصفهان درمانو شروع کردم فعلا هم بلاتکلیفم بیبی چک منفی و پریودم خبری نیس موعدم ۷فروردین بود الان ۱۱ فروردینه 😑