2777
2789

ای خدا به این بنده ات هم  نگاهی کن

خستم از این همه دکتر رفتن و نتیجه نگرفتن

از عمل کردن و نتیجه نگرفتن 

خدایا دلم بچه ای میخواد که درآغوش بگیرمش نه حسرتس

عزیرم تو حسرت بچه داری یکی یه جا یه مشکل بزرگترر اره بچه خوبه ولی همه چیز نیس بخدا بچه هم گلی به سرتون نمیزنه با این حال دعا میکنم خدا بهم یه نی نی بده تا حال دلت خوب شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا به وقتش هر وقت خودش صلاح دونست بهت بچه سالم میده

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

خدا خیلی بزرگه 😍 خیلی😍 

ناراحت نباش💕

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

عزیزم خدا حیلی بزرگه خدا جوابتو میده بعدم شما که مشهدی هستی چی از این بهتر،برو پیش طیرانی دارو بگیرید بعد دو دوره انشالله باردار میشید و نذر دو تا شهید کنید شهیدا خیلی مقدسن شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو  از این دو شهید بخواهید خدا حاجتتونو یده 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
عزیزم خدا حیلی بزرگه خدا جوابتو میده بعدم شما که مشهدی هستی چی از این بهتر،برو پیش طیرانی دارو بگیری ...

ان شالله

دعا در حق یکدیگر مستجاب میشه شاید بخاطر دل پاک بقیه خدا دعای منو مستجاب کنه