در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه بارداری ک طبیعیه کلا بعضیا پوستشوون یا چررررب چرب میشه یا خییلی خشک .. لباس نخی بپوش .
من سر حاملگبپی اولم بخاطر هوای تابستون و مالیدن کرم و روغن اینجووری چررب بودم😐
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نه ۶ ماهه که فارغ شدم دوسه ماهه یهو پوستم خشک شد موهام درهم میپیچه یهو اینجوری شد وزنمم رفته میره با ...
اخی از بیخوابی و شیر دادن و ایناس.. سعی کن ویتامین بخوری .. مایعات زیاد بخور واسه مووووهات و پوسستت.
ممنون عزیزم رفتم آزمایش خون و سونوی سینه دادم جواب سونو نوشته لیمفادنوپاتی راکتیو رویت شده. بنظرت ...
عزیزم حتما برو یه متخصص خوب و بعد چند وقت سونوتو تکرار کن . منم نمیدونم دلیلش چیه فقط تو گوگل سرچ کردم ی چیزایی نوشته. سرچ کن بخون . انشالله ک مشکل خاصی نداری.