2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چهرم مظلوم نماست🤕هرکس منو میبینه میگه چهرت میخوره خیلی معصوم باشی

به منم همش میگن مظلوم.اما من مظلوم نیستم سرم به کار خودمه.اما به جاش جوری از حق خودم دفاع میکنم که کسی باورش نمیشه این منم

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
بله این مدل خونه ها ی کنج کوچیک بی قواره درمیان به اسم اتاق بچه خونه دختر دایی منم شبیه همینه یکم بز ...

وای بچه ها اینجور نگید دلش می شکنه....حالا مگه یه بچه چه قد جا نیاز داره همینم براش خیلی زیاده....

بنظرتون تو این گرونی یکم ولخرجی نیس؟؟هرچی نیازه بنظرم تهیه بشه وگرنه چیزای دیگه بی مصرفه..بهتره آینده بچه تامین بشه بهتره..بهرحال استارتر مبارکه ایشاالله بسلامتی بیاد بغلت عزیزم خوش قدممم باشه😍

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بنظرتون تو این گرونی یکم ولخرجی نیس؟؟هرچی نیازه بنظرم تهیه بشه وگرنه چیزای دیگه بی مصرفه..بهتره آیند ...

عزيزم اتفاقا من چيزايي كه لازم داشتمو خريدم اصلا ول خرجي نكردم هرچيزيرو به اندازه خريدم

به منم همش میگن مظلوم.اما من مظلوم نیستم سرم به کار خودمه.اما به جاش جوری از حق خودم دفاع میکنم که ک ...

😊🤚آفرین

من دختری با چهره ببی فیس ،چشمان درشت که کمی به سمت  پایین کشیده شده و دماغی معمولی که نیازی به عمل نداره،لب هایی کوچولو ،با موهای فر کوتاه و ابروهای پهن و پر،اخلاقیات من:مظلوم ،آروم ،انتقاد پذیر،خوش اخلاق،کم صحبت،خوشکل،قد بلند،فیتنس کار،دوستداشتنی ام ،و بی سیاست ، سیاست من صداقت و راستگوییه❤️بنده۱۹ساله و۳ساله عقدم💞