2777
2789

واسه یکی سزارین بهتره واسه یکی طبیعی! 

بستگی به شرایط مادر و جنین داره... 

دکتر تشخیص میده نه ما! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبیعی رو تر جیح می دم اگر یه زمان باردار شدم. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

طبیعی مخصوصا بار اولش سخته ولی وقتی بچه دنیا اومد راحتی ولی سزارین بعدش مشکله و طول می کشه تا راه بیفتی  ولی لذت بچه دار شدن به زایمان طبیعیه یعنی من فکر می کنم باورت نمی شه وقتی بچه به دنیا میاد و درد تموم میشه مخصوصا بار اول چه حس نابیه من دو بار زایمان کردم هر دو بارم طبیعی اگه بازم باردار بشم بازم ترجیح می دم طبیعی باشم 

ده بار دیگم بخوام زایمان کنم سزهرین رو انتخاب میکنم مثل پرنسسا بی درد آرایش ملایم میکنی موهاتو سشوار میکنی قبلش فیلم بردار باهات مصاحبه مکنه با همه خدافطی مکنی و میری اتاق عمل بعدم پمپ درد داری و کلاااا که حال میکنی روز زایملنم اوووونقدر بهم خوش گدشت دوس دارم اون روز هزار بار تکرار بشه بعدشم من نه درد داشتم نه مشگلی سزاااارین عالیه

اینایی گ۶ میگن ثزارین بعدش درد داره اصلا که من این جور نبودم نه تنها من بلکه کل اقوام و آشنایان بعدش که پمپ درد داشنه باشی اونقدر حالت خووووووبه که کیف میکنی من خونه هم که اومدم اصلا درد نداشتم سر ۴۰ روز هم پریود شدم

اینایی گ۶ میگن ثزارین بعدش درد داره اصلا که من این جور نبودم نه تنها من بلکه کل اقوام و آشنایان بعدش ...

ببخشید پمپ درد چیه؟؟از کجا میشه تهیه کرد؟؟  

💖صلوات میفرستی برام
ده بار دیگم بخوام زایمان کنم سزهرین رو انتخاب میکنم مثل پرنسسا بی درد آرایش ملایم میکنی موهاتو سشوار ...

عزیزم میشه لطفا در مورد این پمپ درد توضیح بدی

چی هست و چجوری....

ببخشید من اصلا اطااعی ندارم

عزیزم میشه لطفا در مورد این پمپ درد توضیح بدی چی هست و چجوری.... ببخشید من اصلا اطااعی ندارم

هیچی عین سرمه وصل مکنن به سرمت یه دکمه داره هر وقت حس کردی درد دهری دکمه رو فشار میدی هموووون لحطه دردت تموم میشه من دو ساعت بعد به دنیا اومدن دخترم مثل فرفره راه میرفتم و پرستار دست به شکمم میزد اصصصصلا درد نداشتم حتما از دکترت بخواه تو اتاق عمل پمپ دردو بهت بزنه