2777
2789

من هر سال عید با شوهرم دعوا و قهر داشتیم ولی امسال عید خدارو شکر خیلی خوبیم تا الان دعوا نکردیم من معتقدم بعد از سال تحویل اولین کسی که میاد به خونتون ، اگه پا قدمش خوب باشه خیلی موثره تو شادی و سال خوب داشتن شما اصلا هم خرافاتی نیستم ، چند ساله امتحان کردم اولین مهمونی که بعد سال تحویل پا میزاره تو خونتون اگه آدم آروم و خوش اخلاقی باشه شما هم سال خوبی خواهید داشت و برعکس .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلاممیگما... فقط ۱۰ روز گذشته ، تو ۱۰ روز که دعوا نمیشه 

چرا هر سال از اولین روز تا آخر سال من و شوهرم با هم درگیر بودیم سر مسایل بیخود و بی اهمیت ، حالا چشم نزنم به خودم .

نه من به این چیزا اعتقاد ندارم

اصلا توجه نمیکنم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
چرا هر سال از اولین روز تا آخر سال من و شوهرم با هم درگیر بودیم سر مسایل بیخود و بی اهمیت ، حالا چشم ...

من هر سال سنجد و سماق سال پیش و میذاشتم  

اشتباه میکردم  هر سال عوض بشه بهتره  

انرژی بهتری داره   اصولا هر سال تو سفره تنوع باشه خوبه 

چرا هر سال از اولین روز تا آخر سال من و شوهرم با هم درگیر بودیم سر مسایل بیخود و بی اهمیت ، حالا چشم ...

انشاله سال خوبی باشه برات...

راستش ابن خودت هسای که جذب میکنی روزای خوب یا بدی رو داشته باشی

انشاله سال خوبی باشه برات... راستش ابن خودت هسای که جذب میکنی روزای خوب یا بدی رو داشته باشی

اونم هست شایدم بخاطر اینکه اون آدم خوبه اولین روز عید اومده حونمون من احساس میکنم سال خوبی خواهم داشت .