2777
2789

بچه ها ادرس بدین ممنون میشم

هرجا میریم یا بستس یا میگن غربالگری نداریم یا شلوغه نوبت نمیدن

ادرس جایی رو بدین ک نزدیک ب ما باشه تقریبا

خواهش میکنم😢جوابشو دکتر گفته امروز حتما بیار ولی پیدا نمیکنیم کجا بریم

استرس دارم اااه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

توروخدا کمک کنید

بدجوررر لنگ موندیم تو خیابون😩

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان دی

میخوام تقریبا نزدیک ب محلمون باشه

منظورت ان تی هس.

اره گلم 

نزدیک محله شما باز نیست جایی   زنگ بزن بیمارستان دی  من اونجا انجام دادم  

باشه گلم خیلی مممنونم

رنگ بزنم ببینم هستن

رفتی ان تی پیدا کردی

اره گلم همون مطبی ک میرم ، اتاق بغل دستیش سونو داره و همسره دکترم هستش😑نمیدونستم من

رفتم پیششون و بعد اومدم بیرون رفتم اتاق بغلی جوابو نشونه دکترم دادم😆بعد گفت ک جنسیتشم دخملیه😉😍😍

اره گلم همون مطبی ک میرم ، اتاق بغل دستیش سونو داره و همسره دکترم هستش😑نمیدونستم من رفتم پیششون و ...

مبارکه گلم. پس تیکر رو عوض کن و صورتیش کن. قبل سونو چیز شیرین خوردی ک جنسیت رو نشون داد؟

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
مبارکه گلم. پس تیکر رو عوض کن و صورتیش کن. قبل سونو چیز شیرین خوردی ک جنسیت رو نشون داد؟

ن والا خیلی حالت تهوع دارم چیزی نمیخورم

اخه این داریوش دلیری ک من رفتم پیشش، میگن خیلی کاربلده...از هفته ی 11 ب بعد جنسیتو دقیق میگه