2777
2789
عنوان

کسی در دوران بارداری واکسن کزاز زده؟

14857 بازدید | 15 پست

یادم نمیاد بار آخر کی واکسن کزاز زدم الان که ماه6 ام .. بهداشت گفته باید واکسنشو بزنم گفتن اگه دوسال پیشم زده باشی باید دوباره بزنی.. کسی تجربه ای داره .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزبزم بايد بزني چون اين واكسن براي ايمني بچت هست نه براي خودت

شما هر سال هم كه باردار بشي بايد بزني 

من تو بارداريم زدم فكر كنم بين هفته ٢٨-٣٢ بايد بزني ولي حتما بزن 

اينم بگم من كانادا زندگي ميكنم و ميدونم تو ايران اين قضيه رو درست نمي دونن و همه اشتباه ميكنن نمونش خاله خودم كه تو بهداشت بهش گفتن اگه ده سال اخير زدي نميخاد بزني و خالم نزد واكسن رو و وقتي من متوجه شدم و بهش گفتم بايد ميزدي ديگه دير شده بود

من خودم دو سال پيش واكسن كزاز زده بودم اما امسال براي بارداريم دوباره زدم شما هم حتما بزن چون اين واكسن به بچت ايمني ميده البته واكسن ما سه گانه بود كزاز و سياه سرفه و ديفتري و اينجا بيشتر تاكيدشون سر سياه سرفه اس 

بله عزبزم بايد بزني چون اين واكسن براي ايمني بچت هست نه براي خودت شما هر سال هم كه باردار بشي بايد ...

یعنی در هر بارداری باید زده بشه؟

شنیدم باعث تب میشه بیشتر برای همین می ترسم ک برای بچه ضرر داشته باشه .. شمام تب کردین؟

یعنی در هر بارداری باید زده بشه؟ شنیدم باعث تب میشه بیشتر برای همین می ترسم ک برای بچه ضرر داشته با ...

بله حتما در هر بارداري جداگانه بايد زده بشه يعني اگه امسال باردار بودي و واكسن رو زدي و دوباره سال ديگه باردار شدي بايد واكسن رو دوباره بزني

نه من تب نكردم و نشنيدم كه كسي تو بارداري بزنه و تب كرده باشه 

هيچ ضرري براي بچه نداره كه سود هم داره چون تا زماني كه سيستم ايمني بچه شروع به كار كنه كه چند هفته اَي طول ميكشه و اين واكسن به بچه ايمني ميده 

اين واكسن تو كشورهاي بيشرفته تجويز ميشه و مشكلي نداره با خيال راحت بزن چون اگه مشكلي داشت يا حتي يك درصد ضرر داشت دكترتون بهتون بيشنهاد نميداد 

حتما بزن عزیزم منم زدم 

نه تب میکنی نه هیچی فقط قبل زدنش حمومتو برو چون تا دو روز نباید بری حموم که جاش درد نگیره

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩