2777
2789
عنوان

شغل من، آرزوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 48 پست
ممنونم، تو هر مقطعی مجبور بود

موفق باشی عزیز.الان کارمندامورمالی گفتی؟منم همش دنبال کارم ولی نمیشه انگار.ب نظرت بخونم واس استخدامی هاقبول میشم؟

ضمن اینکه دوست دارم کلاکارای شادانجام بدم مثل آشپزی یاکار

کردن توآژانس مسافرتی یاتورلیدری وایناولی نمیدونم چجوری؟اصلانمیدونم چیکارکنم؟☹چون چادریم هستم شایدنتونم این کارا روانجام بدم.بنظرت همون بخونم واس استخدامی ها؟یابرم توکاریابی هاکارپیداکنم؟اصلانمیدونم😥😥

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من محقق فیلد پزشکی هستم. از دبیرستان هدفم این بود. ولی هنر و ادبیات را هم خیلی دوست دارم. هدف جدیدم نوشتن کتاب کودکه. البته به عنوان سرگرمی...کلاس نگارگری کتاب کودک رفتم و الان می خوام نگارگری دیجیتال بخونم. کتاب هم دارم راجع به نوشتن کتاب کودک می خونم. چند تا هم ایده دارم. یک کم وقتم آزاد بشه، پیاده شون میکنم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
موفق باشی عزیز.الان کارمندامورمالی گفتی؟منم همش دنبال کارم ولی نمیشه انگار.ب نظرت بخونم واس استخدامی ...

آشپزی خیلی خوبه، به نظر من از طریق هر دو جا اقدام کن، بعد شرایط رو بسنج و تصمیم بگیر

من معلمم، رشته دبیرستانم تجربی بود چون دوست داشتم پزشک بشم ولی بعدها فهمیدم کلا این رشته مناسب من نیست، بعد رفتم دنبال علاقم و لیسانس و ارشدم رو ادبیات گرفتم ولی خوب لقمه رو دور سرم چرخوندم، اگه رشته دبیرستانم انسانی بود الان دکترای ادبیاتم گرفته بودم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

سلام من معلم هستم. و به این شغل علاقه داشتم

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
با کارهای ساده شروع کن، منم کار اولم حقوق ندادن، کار دومم وقتی کرایه سوار پیاده شدن تاکسی پونصد بود، ...

منم همینجوری شروع میکنم ولی هر دفعه یچیزی میشه خیلی ناراحتم همش گریه میکنم یچیزی میشه ک من مقصر نیستم مثلا یجا بیمه گیر داد بهش بمن گفت نیا یجا کارآموز مفت رفتم ۲ ماه بعدش فهمیدم عوضی بودن کلا همه رو الکی میگرفتن بعد میگفتن نیاین خیلی ناراحتم

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠