برندپوش مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 243 عنوان چیجوری اسقلال داشته باشم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست سلام دوستان من مجردم و خسته شدم از اینکه مدام پدر و مادر و برادرام برام تصمیم میگیرم و خیلی وقتا جلوی پیشرفتمو گرفتم تو روشونم وایسادم اما فایده نداره چه کنم؟ 1398/01/09 | 18:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلوط8 عضویت: 1393/04/20 تعداد پست: 12294 نوچ تازه اونم مامانمو و داداشام نمیزارن اما بابام گفته تو به اونا کار نداشته باش من میزارم بری بابام ... حتما درس بخون دانشگاه بری
برندپوش مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 243 من نمی دونم دلایل خانواده شما چی هست ولی خب باهاشون حرف بزن که مثلا برید پیش روانشناس، که اختلاف سلی ... متاسفانه روانشناسم قبول نمیکنن من با مامان بابام میتونم راه بیام داداشام سنگ میندازن همه چیو خراب میکنن
ساریکا عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2660 شما رو نمیدونم، ولی خدایی ممانعت از کلاس زبان رفتن منطقی نیست خب باید پای حرفای اونا هم نشست. ما که نمی دونیم شاید راه حلی وجود داشته باشه. اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
برندپوش مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 243 خب باید پای حرفای اونا هم نشست. ما که نمی دونیم شاید راه حلی وجود داشته باشه. میگن معلم بیاد تو خونه اما منمیگم میخوام تو جامعه باشم
ساریکا عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2660 متاسفانه روانشناسم قبول نمیکنن من با مامان بابام میتونم راه بیام داداشام سنگ میندازن همه چیو خراب می ... یکم پیچیده است شرایط شما. اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
ساریکا عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2660 میگن معلم بیاد تو خونه اما منمیگم میخوام تو جامعه باشم خب از یه جایی شروع کن. کم کم به بقیه خواسته هات هم می رسی. اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون