2777
2789
عنوان

چجوری بعد سقطم زودی باردار شم

350 بازدید | 44 پست

نمیخوام صبر کنم چون خیلی افسرده شدم دلم میخواد از این حالت لعنتی خلاص بشم  عفونت هم دارم میخوام رفع بشه راحت باردار شم چ قرصایی بخورم قبل بارداریم

خدایا حال دلمو خودت خوب کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانای این سایت میگن به خاطر عفونت اینجوری شدم ولی من شبی که سقط شد ماما گفت مسمومیته چون بچه سقط شد بعدش خون اومد .خونواده شوهرم دو روز پشت سر هم لوله باز کن ریختن تو فاضلاب بوش خفم کرد 

حداقل 6ماه باید بگذره تا بارداری سالم داشته باشی.. هرچه زودتر باردار شی بازم سقط میشه..  از دک ...

من اونبار دیر باردار شدم یه سال و نیم نمیخوان بازم اونقدر طول بکشه خالم دو ماه بعد سقطش باردار شد هیچ مشکلی نداشت ااالانم دخترش ۵ سالشه

۱۵ هفته و ۱ روز

بنظرم حداقلش یه ماه صبر کن, نرمالش ۳تا ۶ ماه. توی این یک ماه حسابی به خودت برس, بعد از سقط بدن حسابی کم خون و ضعیف میشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

هفته ۱۵ نسبتا جنین رشد کرده و جنسیتش هم قابل مشاهدست, باید بعد سقطش به رحم اجازه بدی یکم به حالت اول برگرده.. خیلیا زودی باردار شدن, اما دکترا میکن ۳ ماه حداقل صبر کنی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

هفته ۱۵ نسبتا جنین رشد کرده و جنسیتش هم قابل مشاهدست, باید بعد سقطش به رحم اجازه بدی یکم به حالت اول ...

من پسر بود تو ان تی بهم گفت باور نکردم گفتم تا ۱۸ هفته صبر میکنم ولی وقتی سقط شد پسر بود