2777
2789
عنوان

مغازتو‌ببند

438 بازدید | 43 پست

سلام،من ی مدت خیاطی باز‌ کردم،خداروشکر خیلی از مشتری ها راضی بودن،یک‌نفر دم عید ناراضی بود و خیلییییی بد برخورد کرد،ایرادی هم که گرفت که کسایی که تو مغازم بودن گفتن این اخه چه ایراد بنی اسراییلی،دستمزدمم کامل نداد،زنیکه بیشعور الان پیام داده مغازتو ببند با این کار چرتت،یعنی تو مسافرت تن و بدنم لرزید،جوابش دادم ولی میخوام ببینم چیکارش کنم تنبیه بشه و ادم

بلاک و اسپمش کن خودتو بخاطر همچین کسی ناراحت نکن

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میخوای چیکارش کنی ؟ جوابش رو که دادی میخوای بری بزنیش؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
جوابس نده اصلا کار هم اورد قبول نکن

جواب دادم گفتم منتظر بودم شما بگین و رفتار هر کسی نشون دهنده شخصیتش،اشتباه من بود کارش قبول کردم چون همون اول اومد هی میگفت اون خیاط دادم خراب کرد فلان خیاط خراب کرد،من بی تجربگی کردم قبول‌کردم کارش

ما از کجا می دونیم 

شاید کار شما خوب نبوده 

اونایی که تو مغازه هستن معمولا تعریف و تمجید می کنن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

جواب دادم گفتم منتظر بودم شما بگین و رفتار هر کسی نشون دهنده شخصیتش،اشتباه من بود کارش قبول کردم چون ...

اره ادم بعضی کارا اصلا نباید قبول کنه

دختر عمو من همیشه میره ارایشگاها مختلف مو رنگ میکنه بعد دعوا میکنه این اون رنگ که من میخواستم نیست پول نمیده 

اینا راهکارشون اینه

میدونم باز مغازه هم میاد واسه بحث و جدل،از اون پولدارای خسییییسی که دونی نداره

ایراد لباسش چیه؟

اگه واقعا از ته دلت میدونی ایراد از کار شما نیست ، از روی،لباسی که تحویل دادی عکس بگیر که تغییرش نده بعد بهش بگو بفرما برو اتحادیه شکایت کن

اگه ایراد از کار شماست موظفی درستش کنی،یا خسارت پارچه اش رو بدی دیگه چه خوش اخلاق باشه چه بد اخلاق

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید