2777
2789

سلام.میخوام برای زایمان برم بیمارستان گاندی.کسی بوده اونجا زایمان کرده باشه،لطفا نظرش رو درموردش بگه.و اینکه بیمارستان چیا میده؟چی با خودم ببرم؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ سال پیش گاندی بودم همه چی خودشون میدن حتی لباس بچه فقط کریر و یه دست لباس اضافه برای خروج بردم

شما سزارین شدین؟بنظرتون اجازه میدن برم بیمارستان و بخش زایمانش رو ببینم؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
خواهر من  گاندی بود  عاااالی  دکترت کیه؟؟  ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی  ...

دکتر نازنین اریا نژاد.خواهر شما کی زایمان کرد؟خدمات بیمارستان چیا هست،غیر از اتاق وی ای پی؟دکترش کی بود؟

[QUOTE=85614889]گاندی که هتل بیمارستانه پس معلومه عالیه[/QUOT

شانسیه،گاهی وقتا ممکنه پیش بیاد یکی راضی نباشه

شما سزارین شدین؟بنظرتون اجازه میدن برم بیمارستان و بخش زایمانش رو ببینم؟

بله سزارین بودم .حتما قبلش برو منم رفتم بلوک زایمان و اتاقارو دیدم.اتاق خصوصی دونفره و وی آی پی داره

من خصوصی گرفتم خوب بود وی آی پی یکم گرون تر بود بنظرم برای یک شب بیخودیه

بله سزارین بودم .حتما قبلش برو منم رفتم بلوک زایمان و اتاقارو دیدم.اتاق خصوصی دونفره و وی آی پی داره ...

راستش منم تصمیم داشتم اتاق خصوصی بگیرم.اما نظرم عوض شده، به قول شما یه شبه ارزش نداره.بجاش اگه لازم باشه جای هزینه اتاق،پمپ دردمیگیرم.

دکتر نازنین اریا نژاد.خواهر شما کی زایمان کرد؟خدمات بیمارستان چیا هست،غیر از اتاق وی ای پی؟دکترش کی ...

سال 93 

مامانم رفته بود پیشش 

قبلش هم رفته بود بیمارستان رو از نزدیک دیده بود 

اتاق دو نفره گرفت چون دوست نداشت تنها باشه 😀ولی خییییلی راضی بود برخورد دکتر کادر و....

دکترش  خانم افسانه محمد زاده بود 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
سال 93  مامانم رفته بود پیشش  قبلش هم رفته بود بیمارستان رو از نزدیک دیده بود  اتا ...

چه خوب.پس میتونم حضوری برم و از جزئیاتش باخبربشم.

اتاق خصوصی بگیر وی آی پی نگیر

خصوصی دونفره هست؟اتاقای معمولیش چجوریه؟رسیدگی اتاق معمولی،خصوصی،وی ای پی،متفاوته؟