2777
2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 17 پست

سلام معمولا هفته چندم سزارین انجام میدن؟؟

من دیگه خسته شدم هفته ۲۵ هستم با یه لوله تو مثانه بخاطر سنگ کلیه

هیچ لذتی از بارداری نبردم کلی هم دارم زجر مبکشم هر روز صبح بالا میارم اصلا اشتها ندارم 😔 فقط باید دراز بکشم یه متکا بین پاهام بزارم که دردم کمتر شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سزارینم فقط نمیدونم کی زایمان میکنم هنوز ساکمم آماده نکردم

مگه میشه 

منکه طبیعی ام دکتر از الان بهم تاریخ زایمانمو گفته

دکترِشما چطور تاریخ سز رو نگفته؟

گلم هر چیزی ممکنه

شاید اصلا چن هفته زودتر کیسه ابت پاره بشه 

سعی کن یک ماه قبل از 37هفتگی ساکت رو کامل جمع کنی و هفته ای یکبار چکش کنی که تکمیل باشه

پوشک

نوار واسه خودت

لباس کامل بچه

قنداق خوری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مگه میشه  منکه طبیعی ام دکتر از الان بهم تاریخ زایمانمو گفته دکترِشما چطور تاریخ سز رو نگفته؟ ...

طبق تاریخ ان تی واسم برج ۴ زده اما طبق تاریخ پری پاسه اخر خرداد

طبق سونو میگن اواسط خرداد کلا گیج شدم

طبق تاریخ ان تی واسم برج ۴ زده اما طبق تاریخ پری پاسه اخر خرداد طبق سونو میگن اواسط خرداد کلا گیج ش ...

به من گفتن 15اسفند زایمان میکنی من از بهمن ساکمو چیدم

در نهایت 2فروردین زایمان کردم😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مگه میشه  منکه طبیعی ام دکتر از الان بهم تاریخ زایمانمو گفته دکترِشما چطور تاریخ سز رو نگفته؟ ...

هر هفته هم یه آمپول پروژسترون میزنم به خاطر زایمان زودرس 

انسانیت کامل ترین دین