آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5231 عنوان ني ني يار لطفا يه لحظه... 150 بازدید | 5 پست سلام من كاربري قديمي شما هستم از سال ٨٩ عضوم و نام كاربريم هم آني_٢٩٩٥٧ بوددو هفته ميشه كه نميتونم با كاربريم بيام تو سايت دليلش چيه؟ ميشه راهنماييم كنيد با همون كاربريم بياماصلا يادم نيست با چه ايميلي و رمز عبوري اون موقع عضو شدم. همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم... 1398/01/09 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariiii_74 عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 9217 عزيزم تركوندنت رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5231 چرا ؟؟؟ من حرف خاصي نزدمكلا تو اين ٩ سال خيلي كم كامنت گذاشتم😐 همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
شکلات_بستنی عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 6442 باید به جای ایمیل اسم کاربری ات بنویسی بعد رمز جدید میاد برای ایمیلت اگه رمز نیومد واسه ایمیلیت اون وقت به نی نی یار بگووو اکثر کاربرهای قدیمی این مشکل دارند شاید وقت گذاشتن واست درستش کردند
آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5231 باید به جای ایمیل اسم کاربری ات بنویسی بعد رمز جدید میاد برای ایمیلت اگه رمز نیومد واسه ایمیل ... اسم كاربري رو بزنم اصلا نميدونم اون موقع چه ايميلي دادم كه برام رمز بيادمشكلم همينهممنونم از راهنماييتوندوبار هم پيغام گذاشتم براشون جوابي نگرفتم همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5231 ني ني يار جواب من نميديد؟ همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...