2777
2789
عنوان

رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 59 پست
خلاصه بگو اسم تحویل بگیر

من گفتم بهم بگو

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی رمان خوندم ولی همچین داستانی یادم نی

عه مرسی بازم

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
من میرم بخوابم😂😂 حالا من یه چیزی گفتم،ضایعم نکن😅🤣

😂😂😂

رمانی که خوندمم این بود دختره با دوستش میره بیرون واسه گردش عاشق یه پسره میشه ولی پسره عاشق دوست دخت ...

حالا شد که توضیح دادی توی رمانهای دوستم شاید باشه می پرسم اسمشو بهت می گم فردا

یادت نرهههه

منم خلاصش نوشتم

دیدم عزیزم 

مال من ی جور دیگه بوده 

ی دختره از طبقه بالا عاشق  ی پسر فقیر میشه جقتشون عاشق هم بودن با بدبختی بهم میرسن بعد ک بهم میرسین ت ی مدت کم پسره اخلاق بدش زیادی غیرتی بودن اینا نشون میده بعد کلا کم کم ل دختره ت خونه خودش بغل خود دختره بهش خیانت میکنه و مادر شوهرش پدر دختر درمباره خیلی غمگین و قشنگ بود 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

عزیزم خیلی خلاصش آشناست برو تو سایت نگاه دانلود عضو شو قسمت رمان های گمشده ادنجا خلاصه رو بنویس مدیر سایت بهت میگه من اینو دیده بودم منتها اسمشو یادم نیست☹ببخشید نتوستم کمکت کنم☹

دخترم نقاشه نقاشی میکشه پسرم مهندسه خیلی پولداره ولی دختره تاحالا ازش پولی نگرفته مادرشم یهو میمیره میره خونه اون زندگی میکنه پسره میاد دنبالش

عزیزم خیلی خلاصش آشناست برو تو سایت نگاه دانلود عضو شو قسمت رمان های گمشده ادنجا خلاصه رو بنویس مدیر ...

ن عزیزممم رفتممم نتونست کمکم کمههه ممنونتم