2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

من ۹۹هستم یعنی امسال کنکور ندارم یه مشکلی دارم نمیدونم چیکار کنم؟خیلیم دوست دارم پزشکی قبول شم بخاطر موقعیت شغلی و این حرفا ولی نمیدونم چیکار کنم میشه بگین چجور شروع کنم چیکار کنم اصلا/تل هم حذف کردم و وقتم ازاد شده میخوام واقعا قبول شم

من ۹۹هستم یعنی امسال کنکور ندارم یه مشکلی دارم نمیدونم چیکار کنم؟خیلیم دوست دارم پزشکی قبول شم بخاطر ...

عزیزم با برنامه ریزی باید شروع کنی درس خوندن رو. تو ازمون های قلمچی هم ثبت نام کن و با برنامه ی اون مطالعه ت رو پیش ببر. اگه پزشکی میخوای باید از الان شروع کنی.

عزیزم با برنامه ریزی باید شروع کنی درس خوندن رو. تو ازمون های قلمچی هم ثبت نام کن و با برنامه ی اون ...

چجور؟من نمیتونم هزینه کلاس و ازمون و اینا کنم/جدا از برنامه میشه بگین چجور بخونم؟مشکل من همین جاس مثلا ریاضی رو میخونم میتونم سوالات کتاب و کمک درسی رو جواب بدم ولی تست کنکور نمیتونم 

چجور؟من نمیتونم هزینه کلاس و ازمون و اینا کنم/جدا از برنامه میشه بگین چجور بخونم؟مشکل من همین جاس مث ...

فقط ازمون هاش رو ثبت نام کن. خیلی کمک میکنه بهت. ولی خب چجور خوندن رو نمیشه اینجا و اینطوری توضیح داد. کتاب های تست خوب هر درس رو بگیر که توضیح تشریحی هم داره و کار کن. ضمنا صرفا بخاطر پول و موقعیت نرو پزشکی که اصلا نمیصرفه. فقط اگر علاقه ی شدیدی بهش داری. در غیر اینصورت رشته های پیراپزشکی هم خوبن و میتونی راحتتر قبول شی.

فقط ازمون هاش رو ثبت نام کن. خیلی کمک میکنه بهت. ولی خب چجور خوندن رو نمیشه اینجا و اینطوری توضیح دا ...

میدونم میگم فقط موقعیت شغلیش نه حقوق /خودتون از کی شروع کردین؟چقدر زمان برد!؟و اینکه پایه قوی میخواد؟چیکار کنم؟