2777
2789
عنوان

دلم غصه داره خودمو اخر دنیا میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 29 پست
عزیزم منم غصه تو زندگیم زیاد دارم ولی این یکی همیشگی هست درست بشو نیست تا اخر عمر باهامه😨آبرو بر می ...

رنگ کن خب چه ابرو بریه آخه

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ب اعتمادبنفست شوهرت موس سفیدداره؟ همسر من هیچی نداره ۲۷سالشه

عزیزم قربونت برم من سنم از شما زیادتره ولی از سن کم سفید شده دیگه الان عادت کردم 

شوهرمم تازه با چهل سال سن داره یواش یواش سفید میکنه

بابا اینچیزا غصه نداره که 

فوقش دیدی زیاده رنگ موهاتو خیلی روشن کنی دیگه اصلا بچشم نمیاد خیلیم شیک میشی

من از ۱۸ سالگی موهام سفید شد وقتی ازدواج کردم شقیقه هام سفید بود رفتم آرایشگاه ارایشگر گفت باید برات رنگ کنم اینجوری نمیشه ۲۳ سالم بود عروس شدم الان که دیگه بیشتر موهام سفیده مرتب رنگ میکنم

این نیز بگذرد...                                   
من از ۱۸ سالگی موهام سفید شد وقتی ازدواج کردم شقیقه هام سفید بود رفتم آرایشگاه ارایشگر گفت باید برات ...

چرا سفید شد؟ شما خجالت نمیکشی از موهات؟

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
چرا سفید شد؟ شما خجالت نمیکشی از موهات؟

نه چرا خجالت بکشم توخانواده ما ارثیه دختر داییم ۳۳ سالش بود ازدواج کرد شاید باورت نشه موهاش یه دست سفید بود یه تار مشکی نداشت به شوهرش گفته بود اونم مشکلی نداشت با این قضیه

این نیز بگذرد...                                   
نه چرا خجالت بکشم توخانواده ما ارثیه دختر داییم ۳۳ سالش بود ازدواج کرد شاید باورت نشه موهاش یه دست س ...

فک کنم منم ارثیه

ولی من خیلی رو ظاهر حساسم ای خدا اصلا کنار نمیام با این قضیه

تازگی ها جایی میرم روسریم برنمیدارم ک‌نکنه یکی بگه عهههه یدونه سفید اینجای سرته

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
سال دیگه میخوام نی نی دار شم موندم توی حاملگی چیکار کنم؟ سرم سفیدباشه؟😖

کار خاصی نمیخواد بکنی من بیشتر اطرافیام حامله بودن همه موهای سفید به نظرم اصلا مهم نیست خانم باردار انقد باشکوه و معصوم میشه که اصلا موی سفیدش به نظر نمیاد مادر بودن خیلی مقدسه دیگه نباید به این چیزاش فکر کرد البته این نظر منه ایکاش منم مادر میشدم  

این نیز بگذرد...