2777
2789

جدیدا چقدر از این شیشه شور ها سرچهار راه تو تهران زیاد شده سر هر چهارراه که میری میان به زور شیشه رو میخوان تمیز کنن که پول بگیرن هر چی هم که میگی نکن گوش نمیدن امروز تازه از کارواش اومده بودم یکیشون اومد شیشه رو بدتر کثیف کرد خیلی رو اعصابن به نظرم کارشون از گدایی هم بدتره . 

چی کار میشه کرد باهاشون؟‌ من تو مسیر خونه تا محل کار حداقل ۵-۶ تا چهارراه دارم که تو همشون میان اذیت میکنن . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چراغ قرمز همه بچه هامنو میشناسنو خاله صدام میکنن.اولش ازم میپرسن اگه موافق باشم پاک میکنن چندتاشونم اسفند دود میکنن.خیلی باهاشون دوستم.حتی اگه نخوام تمیز کنن بهشون پول میدم

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
امروزم واسه منو کثیف کردن راستی شما هر جوقع جاشین میشورین بارون میاد چرا..خخخ

من از در کارواش میام بیرون تگرگ میاد🤣🤣🤣🤣🤣

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
تو چراغ قرمز همه بچه هامنو میشناسنو خاله صدام میکنن.اولش ازم میپرسن اگه موافق باشم پاک میکنن چندتاشو ...

خدا خیرت بده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
یکم آزار دهندست ولی میتونی با خوش اخلاقی و خوش بیانی دلشون نرنجونی و ازشون بخای که شیشه ماشینتون کار ...

هر چی میگی گوش نمیدن یکی دو تا هم نیستن تو مسیرم ۵-۶ تا هستن که هرروز همین بساطه