الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بارها دیدم کمتر از دوبرابر، یا بیشتر از دوبرابر شده طی ۴۸ساعت و جنین سالم به دنیا اومده
عجب گیری کردیما
حیف نیست خودتو غصه دار میکنی
امید داشته باش
خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد...شبهای قدر رفت و دیوانهی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جاماندههاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
نه عزیزم ان شاء الله همه چی اوکیه،منم آزمایش بتا م اولش ۱۵۰ بود بعد از چند روز مثل شما ۹۰۰خورده ای بود دکتر میگفت شاید چند قلو باشه که نبود البته من با قرص و آمپول باردار شدم
وای خدا بنظر من این که همش بتارو چکمیکنن کاملا چرته بارها دیدم کمتر از دوبرابر، یا بیشتر از دوبرا ...
قربون اون دهنت.منم ۲روزه فهمیدم باردارم.دو روز بعد موعد دادم۴۹ بود.۴روز بعد موعد۲۱۳ بود.بااین حال بیش ز ۴برابر شده بود.همون بهتر دیگه نی نی سایت نیام من