2777
2789
عنوان

پلی کیستیک ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 36 پست
من علامت خاصی جز پری نشدن نداشتم مدت های طولانی پری نمی شدم

منم با دارو شیمیایی کاملا خوب شدم فقط پریم نا منظم بود با ویتا گنوس و عرق رازیانه منظم شد 

خدایا من قلم رحمتت ایمان دارم 😍

[QUOTE=85566217]من علامت خاصی جز پری نشدن نداشتم مدت های طولانی پری نمی شدم[/QUOTEجدی؟من الان نزدیک به دوماهه پریود نشدم بیبی منفی بود ۶روز پیش دوتا آمپول پروژسترون زدم فعلا خبری از پریود نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلااااااا حجامت و که اصلا متوجه نشدم کی شروع کرد و کی تموم کرد

کجارو حجامت کردی؟چند بار؟

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
کجارو حجامت کردی؟چند بار؟

یکی دوبار ساق پا رو حجامت کردن واسم

یه بارم شکم... من رفتم طب سنتی واسه بارداری

دیگه از من نظر نپرسیدن هرکاری دوست داشتن کردن😁 به هرحال خدا خیرشون بده، بعداز یک سال باردار شدم..دوستمم بعداز دو سال و نیم انتظار، رفت طب سنتی و باردار شد

🖤

عه ینی تخمک کشی پلی کیستیک میکنه؟؟چجوری؟نشنیدم تاحالا

من تعداد تخمک هام زیاد بود و به خاطر امپولایی که نیزدم تبدیل به کیست شد😢

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
من تعداد تخمک هام زیاد بود و به خاطر امپولایی که نیزدم تبدیل به کیست شد😢

خب اون کیستا اندازشون چقدره؟منم یباراتفاقا تخمک کشی کردم قبلش سالمممم سالممم بود بعدش میگفتن مشکوک به پلی کیستیک ولی خداروشکررررر پلی کیستیک نشدم.این خاک برسرا دردی ازادم دوانمیکنن که هیچ هزار دردم برای ادم میارن

خب اون کیستا اندازشون چقدره؟منم یباراتفاقا تخمک کشی کردم قبلش سالمممم سالممم بود بعدش میگفتن مشکوک ب ...

پلی کیستیک واسه ما که تخمک کشی کردیم ممکنه یه ماه اتفاق بیوفته به مته تخمدان کاملا سالم باشه پلی کیستیکهمون تنبلی تخمدانه دکترم اینجور گفت

خب اون کیستا اندازشون چقدره؟منم یباراتفاقا تخمک کشی کردم قبلش سالمممم سالممم بود بعدش میگفتن مشکوک ب ...

شما باردار شدی یا نه ؟

من که دارم دیونه میشم هایپر شدم هنوز انتقال ندادم میترسم