سلام دوستاي خوبم،ميشه راهنمايي كنيد كه تالار يا باغ تالار خوب و خوشگل و با هزينه مناسب جايي رو ميشناسيد يا نه؟ارايشگاه خوب با قيمت مناسب كه كارشونم خوب باشه ممنون ميشم معرفي كنيد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کدوم شهر؟؟تهران؟؟ زهره سوری تهران هستن ۲.۵ میگیرن با رنگ و ناخن ولی واقعا در حد شبنم نظیف کار میکنن ...
شبنم نظیف ۳ ماه پیش بازدید عروسش رو رفتم ۳/۵ گفت میگیره حالا شایدم آف گذاشته بودالبته آفم باشه از ۷ نمیشه ۳/۵ ولی افتضاح بود عروسش نرفته ماسیده بود کرم پودرش
من پیجش داشتم عاشق کاراش بودم قیمت پرسیدم گفت ۷ تومن ویژه ولی دیدم بودجه نمیخوره از پیجش اومدم بیرو ...
من با آنا قرارداد بستم ۶ میگرفت تو آف شده بود ۴۵۰۰ (بازدیدا همه آف میزارن)البته یه پکیج دیگش ۳ و خورده ای بود اشتباه نکنم به نظرم شبنم کسی که زشته واقعا خوب درست میکنه ولی کسی که بیس خوبی(مثل منو شما اعتماد به نفس و حال کردی)بهتره انقدر غلیظ آرایش نکنه حتما بازدیدارو برو حتی شده دو سه بار برو پیش هرکی خواستی بری چون هم آف داره هم کارشو بدون ادیت از نزدیک میبینی