2777
2789
عنوان

عروسي

1088 بازدید | 22 پست

سلام دوستاي خوبم،ميشه راهنمايي كنيد كه تالار يا باغ تالار خوب و خوشگل و با هزينه مناسب جايي رو ميشناسيد يا نه؟ارايشگاه خوب با قيمت مناسب كه كارشونم خوب باشه ممنون ميشم معرفي كنيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهر؟؟تهران؟؟ زهره سوری تهران هستن ۲.۵ میگیرن با رنگ و ناخن ولی واقعا در حد شبنم نظیف کار میکنن ...

شبنم نظیف ۳ ماه پیش بازدید عروسش رو رفتم ۳/۵ گفت میگیره حالا شایدم آف گذاشته بودالبته آفم باشه از ۷ نمیشه ۳/۵ ولی افتضاح بود عروسش نرفته ماسیده بود کرم پودرش

شبنم نظیف ۳ ماه پیش بازدید عروسش رو رفتم ۳/۵ گفت میگیره حالا شایدم آف گذاشته بودالبته آفم باشه از ۷ ...

من پیجش داشتم عاشق کاراش بودم قیمت پرسیدم گفت ۷ تومن ویژه

ولی دیدم بودجه نمیخوره از پیجش اومدم بیرون 

ارزش نداره 

خودمون خوشگلیم😎😎😎

من پیجش داشتم عاشق کاراش بودم قیمت پرسیدم گفت ۷ تومن ویژه ولی دیدم بودجه نمیخوره از پیجش اومدم بیرو ...

من با آنا قرارداد بستم ۶ میگرفت تو آف شده بود ۴۵۰۰ (بازدیدا همه آف میزارن)البته یه پکیج دیگش ۳ و خورده ای بود اشتباه نکنم به نظرم شبنم کسی که زشته واقعا خوب درست میکنه ولی کسی که بیس خوبی(مثل منو شما   اعتماد به نفس و حال کردی)بهتره انقدر غلیظ آرایش نکنه حتما بازدیدارو برو حتی شده دو سه بار برو پیش هرکی خواستی بری چون هم آف داره هم کارشو بدون ادیت از نزدیک میبینی

آنا شیخلو من قرار داد بستم اصلا مثل لی لی یا شبنم غلیظ نیست و خیلی لایت و اروپایی آرایش میکنه تالار ...

عزيزم ميشه اينستاشو بذاري همينجا لينكشو؟

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
خیلی تعریفَو شنیدم ولی یه عروسشو دیدم خوشم نیومد

من پیش فرناز رفتم چند ماه روش تحقیق کرده بودم رفته بودم عروساشو دیده بودم....

لایت کار میکنه و طبیعی و نظر خودت رو خیلی اهمیت میده در قبال ارایش و اینا...